La Casa De Papel seizoen 5 deel 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

De razend populaire Spaanse Netflix-serie La Casa de Papel komt na een aantal uiterst succesvolle jaren binnenkort toch echt tot een einde. Sinds 3 september 2021 zijn de eerste vijf afleveringen (deel 1) van seizoen 5 op de streamingdienst te zien en binnenkort komen de laatste vijf afleveringen eraan (deel 2). Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de release datum van La Casa De Papel seizoen 5 deel 2 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van La Casa De Papel over?

Een crimineel mastermind genaamd El Profesor heeft het plan om de grootste overval in de geschiedenis te plegen door miljarden euros te printen in de Koninklijke Munt in Spanje. Om hem te helpen met zijn ambitieuze plan zoekt hij acht mensen bij elkaar met speciale skills die allen niks te verliezen hebben. De groep dieven neemt gijzelaars om hen te helpen bij de onderhandelingen met de politie. Naarmate de tijd vordert maken de rovers zich klaar voor de confrontatie met de politie.

Titel: La Casa de Papel / Money Heist
Soort: Serie
Jaar: 2017
Duur: 5 seizoenen
Categorie: Actie, Misdaad, Mystery
Makers: Álex Pina
Cast: Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán
IMDb: 8,3 uit 352.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt La Casa De Papel seizoen 5 deel 2 op Netflix in Nederland?

Je bent inmiddels in deel 3 & 4 van La Casa de Papel gewend geraakt aan 8 afleveringen per seizoen, terwijl in deel 1 & deel 2 resptecievelijk nog 13 en 9 episodes te vinden waren. Het vijf seizoen zal gelukkig langer zijn, maar het aantal afleveringen wat we op 3 september voorgeschoteld krijgen was minder. Dat komt dus doordat het seizoen in tweeën is gesplitst. Seizoen 5 bevat in totaal 10 afleveringen, wat betekent dat de eerste en tweede set beiden bestaan uit 5 afleveringen.

Na de lancering van het eerste deel van La Casa de Papel seizoen 5 moeten we precies 3 maanden wachten op de allerlaatste set afleveringen. Een paar weken geleden deelde Netflix namelijk een bekendmakingsvideo, waarin we de release datum van het vijfde seizoen van La Casa de Papel te zien kregen. Het werd een verrassing dat het slotseizoen in twee delen uitgebracht zal worden. Volume 1 verscheen dus op 3 september 2021 om 09:00 uur en Volume 2 zal twee maanden later op 3 december 2021 online te zien zijn, ook vanaf 09:00 uur ‘s ochtends.

  • Waar kun je La Casa De Papel online kijken?

    La Casa De Papel is een Netflix Original-serie en is dus enkel en alleen op deze streamingdienst te bekijken. De serie zal dus niet op Disney+, Amazon Prime Video of ergens anders online te zien zijn.

  • Wanneer komt La Casa De Papel seizoen 5 deel 2 op Netflix Nederland?

    La Casa De Papel seizoen 5 komt in twee delen naar Netflix. Volume 1 is sinds 3 september 2021 te zien en Volume 2 kun je vanaf 3 december 2021 om 09:00 uur 's ochtends online bekijken op de streamingdienst.

→ Vergelijkbare series met La Casa de Papel vind je hier 🍿

Komt er een La Casa De Papel seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is de kous na vijf seizoenen af. Er zal geen zesde seizoen van La Casa de Papel volgen.

Welke teaser of trailer is er al van La Casa De Papel seizoen 5 deel 2?

100 uur voelt aan als 100 jaar voor Tokyo in de officiële trailer van de eerste reeks afleveringen van LCDP Deel 5. Een trailer voor het tweede deel is er helaas nog niet, maar je kunt wel alvast in de stemming komen met deze eerdere beelden waarin we zien dat El Professor onthult dat de regenwatertank is ontdekt en waarin Colonel Tamayo zich voorbereidt op het leger dat de Spaanse Bank gaat binnenvallen.

La casa de papel: Deel 5: Volume 1 | Officiële trailer | Netflix