Al voor de komst van het derde deel is bekendgemaakt dat het filmen niet zal stoppen. Er komt namelijk een La Casa De Papel seizoen 4 naar Netflix Nederland! De maker van de serie, Álex Pina, maakte dat bekend tijdens een evenement in Spanje. Wat weten we tot nu toe over La Casa De Papel S4 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van La Casa De Papel over?

Een crimineel mastermind genaamd El Profesor heeft het plan om de grootste overval in de geschiedenis te plegen door miljarden euros te printen in de Koninklijke Munt in Spanje. Om hem te helpen met zijn ambitieuze plan zoekt hij acht mensen bij elkaar met speciale skills die allen niks te verliezen hebben. De groep dieven neemt gijzelaars om hen te helpen bij de onderhandelingen met de politie. Naarmate de tijd vordert maken de rovers zich klaar voor de confrontatie met de politie.

Op IMDb wordt de serie La Casa De Papel beoordeeld met een 8.6 uit 10.

Wanneer komt La Casa De Papel seizoen 4 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt La Casa De Papel seizoen 4 op Netflix? Het enige wat we tot nu toe weten is dat vanaf 19 juli 2019 het derde seizoen van de populaire serie op Netflix staat! De onderstaande tweet van Netflix Nederland bevestigt wel de vermoedens dat het vierde seizoen in kwartaal 1 van 2020 op Netflix zal verschijnen.

Specifieker nog, Rodrigo de La Serna (Palermo in de serie) heeft zich in een interview besproken. Daar verklapte hij dat het vierde seizoen in januari 2020 naar Netflix komt. Verder geeft het Italiaanse BGR aan te weten uit bronnen binnen de productie dat 18 januari 2020 de release datum is. Laten we hopen dat ze gelijk hebben!

Kom er een La Casa De Papel seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Er is nog niets bekend over de uiteindelijke lengte van de serie La Casa De Papel. Helaas weten we dus nog niets over of er een vijfde seizoen van de hitserie komt.

Welke teaser of trailer is er al van La Casa De Papel 4?

Er is helaas nog geen trailer van het vierde deel van de serie. Netflix Nederland heeft wel de volgende waanzinnig spannende teaser en trailer uitgegeven voor La Casa De Papel seizoen 3! Geniet!

Netflix Aanbod

Streamwijzer vergelijkt het aanbod van de streamingdiensten in Nederland. Momenteel is er overzicht van films en series op NetflixVideolandZiggo GO Movies & SeriesAmazon Prime Video, Film1, NPO Start Plus en NLZIET. Het aanbod per streamingdienst vind je hier:

Wanneer komt La Casa De Papel seizoen 4 op Netflix Nederland?

Helaas is nog niet bekend wanneer het vierde deel van La Casa De Papel op Netflix Nederland zal verschijnen.La Casa De Papel Seizoen 4 Netflix