La Casa De Papel seizoen 3 Netflix | Wat weten we nu?

La Casa De Papel was een ongekend succes afgelopen jaar op Netflix. Het is inmiddels bekend dat La Casa De Papel seizoen 3 op 19 juli 2019 op Netflix Nederland zal verschijnen! Wat weten we tot nu toe over La Casa De Papel S3 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van La Casa De Papel over?

Een crimineel mastermind genaamd El Profesor heeft het plan om de grootste overval in de geschiedenis te plegen door miljarden euros te printen in de Koninklijke Munt in Spanje. Om hem te helpen met zijn ambitieuze plan zoekt hij acht mensen bij elkaar met speciale skills die allen niks te verliezen hebben. De groep dieven neemt gijzelaars om hen te helpen bij de onderhandelingen met de politie. Naarmate de tijd vordert maken de rovers zich klaar voor de confrontatie met de politie.

Op IMDb wordt de serie La Casa De Papel beoordeeld met een 8.6 uit 10.

Wanneer komt La Casa De Papel seizoen 3 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt La Casa De Papel seizoen 3 op Netflix? De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat de release date van het derde deel van de serie 19 juli 2019 zal zijn!

Kom er een La Casa De Papel seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Er is nog niets bekend over de lengte van de serie La Casa De Papel. Helaas weten we dus nog niets over of er een vierde seizoen van de populaire serie komt.

Welke teaser of trailer is er al van La Casa De Papel 3?

Netflix Nederland heeft de volgende waanzinnig spannende teaser en trailer uitgegeven voor La Casa De Papel seizoen 3! Geniet!

Netflix Aanbod

Streamwijzer vergelijkt het aanbod van de streamingdiensten in Nederland. Momenteel is er overzicht van films en series op NetflixVideolandZiggo GO Movies & SeriesAmazon Prime Video, Film1, NPO Start Plus en NLZIET. Het aanbod per streamingdienst vind je hier:

Wanneer komt La Casa De Papel seizoen 3 op Netflix Nederland?

Op 19 juli 2019 zal La Casa De Papel seizoen 3 op Netflix Nederland verschijnen.La Casa De Papel Seizoen 3 Netflix