La Casa De Las Flores seizoen 2 staat nu op Netflix

Het eerste seizoen van La Casa De Las Flores werd hartelijk ontvangen door de kijkers. Nu weten we dat 18 oktober 2019 de release date van La Casa De Las Flores seizoen 2 op Netflix Nederland zal zijn! Wat weten we tot nu toe over La Casa De Las Flores S2 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van La Casa De Las Flores over?

Op een dag ontdekt de eigenaar van een succesvolle bloemenwinkel dat zijn minnares is overleden. Daarom besluit hij zijn kinderen mee te nemen naar het huis naast zijn huidige vrouw en familie, die nog steeds geen weet hebben van zijn buitenechtelijke affaire. Na de openbaring komen er verschillende andere geheimen aan het licht. Ze zullen moeten problemen te vergeten en elkaar te vergeven.

Op IMDb wordt de serie La Casa De Las Flores beoordeeld met een 7.9 uit 10.

Wanneer komt La Casa De Las Flores seizoen 2 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt La Casa De Las Flores seizoen 2 op Netflix? Vanaf 18 oktober 2019 zal het tweede seizoen van de serie op Netflix Nederland te zien zijn!

Kom er een La Casa De Las Flores seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Netflix heeft de komst van een derde seizoen al bevestigd. Zodra bekend is wanneer we het derde seizoen op de streamingdienst kunnen verwachten, zullen we het bekend maken op Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van La Casa De Las Flores?

Hieronder kun je de bekendmaking van het tweede seizoen van La Casa De Las Flores zien.

Wanneer komt La Casa De Las Flores seizoen 2 op Netflix Nederland?

Op 18 oktober 2019 zal het tweede seizoen van La Casa De Las Flores verschijnen op Netflix Nederland.La Casa De Las Flores seizoen 2 Netflix