Kwartfinale EK Volleybal ‘Italië – Nederland’ (M): live kijken op tv en online | Dinsdag 12 september 2023

Na het succes van de Oranje volleybalvrouwen op het EK, gaat het ook de Nederlandse volleybalmannen voor de wind. Na het winnen van Duitsland in de achtste finale, staat vanavond de volgende ronde van de knock-outfase op de planning. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze de kwartfinale tijdens het EK Volleybal voor mannen op tv en online kijken kunnen op dinsdag 12 september 2023 vanaf 21:00 uur Nederlandse tijd. Tijdens deze wedstrijd nemen de Lange Mannen van Nederland het op tegen Italië. Een belangrijk duel, want de winnaar plaatst zich voor de halve finale van het Europese eindtoernooi. In dit artikel geven wij aan of de kwartfinale op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het Europese volleybaltoernooi eventueel ook vertoont.

Waar kun je de kwartfinale van het EK Volleybal voor mannen op dinsdag 12 september online kijken?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote volleybalwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de kwartfinale van het EK Volleybal voor mannen per videodienst in Nederland. Ook zijn we verder in dit toernooi gedoken en vind je hier alles wat je moet weten over het EK Volleybal voor mannen in 2023, zodat je helemaal op de hoogte bent voordat je begint met kijken.

✅ Ziggo Sport➡️ Ga meteen naar de kwartfinale van het EK Volleybal bij Ziggo Sport. Deze oranje provider heeft in Nederland de uitzendrechten van het volleybal momenteel in handen. Via hoofdkanaal 14 is de kwartfinale live te volgen, terwijl je via andere providers als KPNOdido en Canal Digitaal aanvullend bij Select terechtkunt.
⛔️ discovery+Helaas is het bij deze streamingdienst niet mogelijk om naar volleybal te kijken. Wel kun je hier voor andere sporten terecht, waaronder wielrennen en golf.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als volleybal te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar dit volleybaltoernooi is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je dit Europese toernooi jammer genoeg niet zien.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn volleybalwedstrijden er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit de volleybalwereld worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zender die alle wedstrijden tijdens het Europees kampioenschap volleybal voor heren uitzendt

In Nederland heeft alleen Ziggo Sport de uitzendrechten van het volleybal in handen. Hierdoor zijn alle wedstrijden tijdens het EK Volleybal voor mannen 2023 live te kijken op televisie via kanaal 14, waaronder de kwartfinale van Nederland op dinsdag 12 september om 21:00 uur tegen Italië. De oranje provider zendt naast het Europese eindtoernooi ook matches uit de kwalificatieronden, WK en de Volleybal Nations League uit. Tevens kijk je hier ook naar wedstrijden uit het beachvolleybal. 👉 Ga meteen naar volleybal bij Ziggo Sport.

The Netherlands vs. Germany I Match Highlights 1/8 Finals I CEV EuroVolley 2023 Men

De weg naar de kwartfinale tijdens het EK Volleybal

Nederland werd vooraf aan de groepsfase samen met Montenegro, Tsjechië, Denemarken, Noord-Macedonië en Polen ingedeeld in poule C. Vooral laatstgenoemde team was op papier een zware tegenstander, omdat dit land op het moment van schrijven op #1 staat van de wereldranglijst. De Oranje volleybalmannen wisten zich echter succesvol door deze wedstrijden heen te smashen, waardoor ze op de tweede plaats in de groep eindigden. In de achtste finale werd zelfs nog gewonnen van Duitsland. Voordat de halve en mogelijk de grote finale op zaterdag 16 september 2023 in zicht is, moet Nederland nu eerst Italië verslaan tijdens de kwartfinale. Er staat dus ontzettend veel op het spel voor de Lange Mannen.

CompetitieEK Volleybal voor mannen
SportVolleybal
DatumDinsdag 12 september om 21:00 uur Nederlandse tijd
Locatie🇮🇹 Bari, Italië

Afbeelding ter illustratie

Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.