Waar kun je de ‘Kung Fu Panda’-films online kijken in 2024?

In 2024 is het tijd voor Kung Fu Panda 4. De populaire reeks wordt hiermee na 2016 eindelijk weer nieuw leven ingeblazen. Dat betekent dat het misschien wel tijd is voor een filmmarathon. Maar waar kun je alle Kung Fu Panda-films online kijken? In dit artikel bespreken we alle streaming mogelijkheden met je.

Kung Fu Panda online kijken

Benieuwd waar je alle Kung Fu Panda-films online kijken kunt? Wij leggen graag uit of deze titels op het moment van schrijven bij Amazon Prime VideoDisney+HBO MaxNetflixPathé ThuisSkyShowtime, ViaplayVideoland of een ander video on demand-platform te zien zijn.

— Klik om te springen op deze pagina —
🐼 Kung Fu Panda (2008)
🤩 Kung Fu Panda 2 (2011)
🍿 Kung Fu Panda 3 (2016)
🎬 Kung Fu Panda 4 (2024)

1. Zo kun je ‘Kung Fu Panda’ (2008) online kijken

In 2008 werden we voor het eerste geïntroduceerd in de wereld van de luie panda Po met de komst van Kung Fu Panda. Hij blijkt uitverkoren te zijn om de vallei te redden van een gemene luipaard. Je kunt deze film op dit moment op verschillende streamingdiensten bekijken. Hieronder zetten we de opties op een rijtje.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Kung Fu Panda bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien, net als de tweede en derde titel in de reeks. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
SkyShowtime➡️ Ga meteen naar Kung Fu Panda bij SkyShowtime. De film is hier sinds kort te zien. En als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔ Disney+Disney+ heeft Kung Fu Panda niet in haar aanbod opgenomen.
⛔ HBO MaxKung Fu Panda kun je op dit moment niet bij HBO Max kijken.
Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Kung Fu Panda kijken in Nederland.
ViaplayDeze streamingdienst biedt de film op dit moment niet aan.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Kung Fu Panda.

Verhaal en trailer

Po is een luie panda die de uitverkoren blijkt te zijn om de vallei te redden van het gemene luipaard Tai Lung. Hij moet daarom in de leer bij Kung Fu master Shifu, maar zijn opleiding gaat niet heel soepel.

2. Waar kun je ‘Kung Fu Panda 2’ (2011) online kijken?

Een aantal jaar na het grote succes van Kung Fu Panda was het tijd voor het vervolg, Kung Fu Panda 2. Inmiddels kun je deze film streamen. Hieronder lees je waar.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Kung Fu Panda 2 bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien, net als de eerste en derde titel in de reeks. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⌛️ SkyShowtimeVoorheen was de film hier te zien, maar bij onze laatste check was hij uit het aanbod verwijderd. Momenteel is nog niet bekend of, en zo ja wanneer, hij terug zal keren.
⛔ Disney+Disney+ heeft Kung Fu Panda 2 niet in haar aanbod opgenomen.
⛔ HBO MaxHet tweede deel van de reeks kun je op dit moment niet bij HBO Max kijken.
Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar het vervolg op Kung Fu Panda kijken in Nederland.
ViaplayDeze streamingdienst biedt de film op dit moment niet aan.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Kung Fu Panda 2.

Verhaal en trailer

Po’s droom is uitgekomen nu hij De Drakenkrijger is en de vallei beschermt samen met zijn vrienden. Zijn leven verandert volledig als er een nare tegenstander met een geheim wapen China probeert te veroveren en Kung Fu wilt uitroeien.

3. Hier kun je ‘Kung Fu Panda 3’ (2016) streamen

De filmreeks werd in 2016 vervolg met deel 3, die uiteraard de naam Kung Fu Panda 3 kreeg. Het is op verschillende plekken mogelijk om deze titel te streamen.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Kung Fu Panda 3 bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien, net als de eerste en tweede titel in de reeks. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
Viaplay➡️ Ga meteen naar Kung Fu Panda 3 bij Viaplay. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je 20% korting op een jaarabonnement.
⌛️ SkyShowtimeVoorheen was de film hier te zien, maar bij onze laatste check was hij uit het aanbod verwijderd. Momenteel is nog niet bekend of, en zo ja wanneer, hij terug zal keren.
⛔ Disney+Disney+ heeft Kung Fu Panda 3 niet in haar aanbod opgenomen.
⛔ HBO MaxHet derde deel van de reeks kun je op dit moment niet bij HBO Max kijken.
Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar het vervolg op Kung Fu Panda en Kung Fu Panda 2 kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Kung Fu Panda 3.

Verhaal en trailer

Plots staat Po’s vader voor de deur. Hij neemt Po mee naar een geheim pandaparadijs. Maar als de bovennatuurlijke slechterik Kai alle kung fu meesters verslaat moet Po de luie panda’s veranderen in een leger van Kung Fu Panda’s.

4. Kun je ‘Kung Fu Panda 4’ (2024) online streamen?

In 2024 is het eindelijk tijd voor een nieuw deel in de reeks. Op 20 maart 2024 verschijnt Kung Fu Panda 4 op het witte doek en Jack Black is er uiteraard weer bij als Po. Maar zijn er al mogelijkheden om de film te streamen? Wij zetten het voor je op een rijtje.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Kung Fu Panda 4 bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Kung Fu Panda 4 niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxKung Fu Panda 4 is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer

Na drie levensgevaarlijke avonturen waarin hij de grootste schurken ter wereld verslaat met zijn ongekende moed en waanzinnige vechtkunsten, wacht Po, de Drakenkrijger een nieuwe roeping. Dit keer iets veel rustigers, hij is verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei. Dat brengt wel wat problemen met zich mee.


Synopsissen: Pathé Thuis, Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.