3 redenen om ‘Kung Fu Panda 4’ te kijken op Pathé Thuis

Po is terug! Dat kan maar één ding betekenen: Kung Fu Panda 4 is verschenen. De film schittert al enkele maanden op het witte doek, maar is inmiddels ook vanaf de bank te bekijken bij Pathé Thuis. Wij zetten drie redenen op een rij waarom je hem eigenlijk niet mag missen.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

3 redenen om ‘Kung Fu Panda 4’ te kijken

1️⃣ Po heeft een nieuwe roeping gevonden: hij is de spirituele leider geworden van de Vredesvallei. Maar dan staat er tóch ineens weer een schurk op de stoep. Kung Fu Panda 4 vertelt een verhaal vol humor en actie, dat volgens de eerste reacties leuk is voor jong en oud. Daarbij zijn ook de visuals geweldig, want laat dat maar aan DreamWorks over. De kleurrijke en gedetailleerde beelden maken de film een lust voor het oog.

2️⃣ De film heeft een indrukwekkende stemmencast, met onder meer Jack Black als Po, Awkwafina als Zhen en Viola Davis als de schurk Chameleon (in de Engelse versie) en Martijn Fischer, Linda Wagenmakers en Patty Brard (in de Nederlandse versie).

3️⃣ Kung Fu Panda 4 heeft positieve recensies ontvangen en wordt geprezen om zijn verhaallijn, humor en emotionele diepgang. Ook kijkers zijn razend enthousiast. Bekijk hieronder een greep uit reacties op social media:

‘Kung Fu Panda 4’ stream je nu op Pathé Thuis

Kung Fu Panda 4 is nu bij TVOD-streamingdienst Pathé Thuis te huur en te koop voor een prijs vanaf €4,99. Eerder was de film al als Premium-titel beschikbaar, maar nu kijk je hem dus voor een lagere prijs.

Als je de film koopt, blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Kung Fu Panda 4 en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting. Ook de andere films van de franchise kun je hier bekijken.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de film

Na drie levensgevaarlijke avonturen waarin hij de grootste schurken ter wereld verslaat met zijn ongekende moed en waanzinnige vechtkunsten, wacht Po, de Drakenkrijger een nieuwe roeping. Dit keer iets veel rustigers, hij is verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei. Dat brengt wel wat problemen met zich mee.


Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.