Live stream: KSW 75 | Stasiak vs. Ruchała | 14 oktober 2022

Het is tijd voor een splinternieuw MMA-evenement, want KSW 75 staat op het programma vanavond: op vrijdag 14 oktober 2022 vanaf 19:00 begint de uitzending. Stasiak vs. Ruchała voeren de strijd op de fight card. Veel mensen vragen zich af waar je de wedstrijden gratis en legaal op tv en/of via een live stream online kijken kunt. In dit artikel lees je er alles over.

KSW 75 kijken: Stasiak vs. Ruchała en rest van de fight card op tv en met online stream (vrijdag 14 oktober 2022)

Begin dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat er een streamingdienst in Nederland is die het hoogste bod heeft uitgebracht op de rechten voor Konfrontacja Sztuk Walki, beter bekend als KSW. Alle wedstrijden worden sinds 2022 door Viaplay verzorgd, omdat dit video on demand-platform de uitzendrechten dus in de wacht heeft weten te slepen. In Nederland zal de wedstrijd dan ook enkel en alleen bij deze videodienst te streamen zijn. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van welke video on demand-platforms KSW 75 vertonen op vrijdag oktober 2022 vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd.

Viaplay➡️ Ga meteen naar KSW bij Viaplay. Hier worden alle KSW-evenementen uitgezonden, waaronder ook #75 met Stasiak vs. Ruchała. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 25% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar MMA of andere sporten te kijken.
⛔️ NLZIETAls abonnee van NLZIET heb je online toegang tot allerlei sportuitzendingen die op tv te zien zijn, maar KSW 75 wordt niet op televisie uitgezonden.
⛔️ discovery+Je kunt onder andere via discovery+ naar de vechtsport UFC kijken, maar de uitzendrechten van de MMA-organisatie Konfrontacja Sztuk Walki zijn niet door de streamingdienst aangekocht.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ VideolandDit jaar worden de wedstrijden van Glory bij Videoland uitgezonden, maar KSW is er niet te volgen.

Fight card: programma van KSW 75 met o.a. Stasiak vs. Ruchała

De fight card van KSW 75 in het stadion Amfiteatr Parku Strzeleckiego in Nowy Sącz (Polen) is inmiddels al volledig bekendgemaakt. Benieuwd hoe laat je hiervoor klaar kunt zitten? Vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd wordt het evenement afgetrapt. Hieronder vind je welke deelnemers tegen elkaar de strijd aan zullen gaan.

  • Robert Ruchała vs. Damian Stasiak
  • Michal Martínek vs. Daniel Omielańczuk
  • Oleksii Polischuck vs. Adam Soldaev
  • Yann Liasse vs. Adrian Gralak
  • Luis Henrique da Silva vs. Tomasz Narkun
  • Mădălin Pîrvulescu vs. Adam Tomasik
  • David Martinik vs. Kamil Szkaradek
  • Petra Částková vs. Adrianna Kreft

Hoe kun je KSW 75 met Stasiak vs. Ruchała terugkijken?

Heb je de partij afgelopen vrijdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dat is gelukken mogelijk, want mensen die de hele wedstrijd willen streamen kunnen hiervoor tijdelijk terecht bij Viaplay. Het is daar namelijk mogelijk om elke sportuitzending tot 48 uur terug te kijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd doorgaans te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door na de wedstrijd naar YouTube te gaan en ‘KSW 75’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Illegale livestreams van alle MMA-wedstrijden

We kunnen wel doen alsof het niet gebeurt, maar dat is ook geen manier om met illegale livestreams om te gaan. Nog steeds kijken er veel mensen wereldwijd naar niet-legale uitzendingen van KSW andere grote MMA-competities. We raden dit natuurlijk sterk af om meerdere redenen.

Je bent namelijk niet alleen illegaal bezig, maar ook ontneem je de sport en het strijders waar je fan van bent een deel van de inkomsten die ze hard nodig hebben. Verder zitten deze illegale websites vaak vol met virussen, wat de veiligheid van je computer, tablet of telefoon in gevaar kan brengen. In plaats hiervan houden we je op de website van Streamwijzer gewoon op de hoogte hoe je legaal en veelal gratis naar sport kijken kunt.


Afbeelding ter illustratie