Kijkers niet te spreken over nieuwe film ‘Krazy House’: “Héél slecht”

Sinds donderdag 16 mei 2024 draait de film Krazy House in de bioscoop. De nieuwe film van de makers van New Kids Turbo volgt een Amerikaans sitcom-gezin. Kijkers zijn na het zien van de film allesbehalve positief.

‘Krazy House’ nieuw in de bioscoop

Op donderdag 16 mei 2024 verscheen Krazy House in de bioscoop. De nieuwe komedie volgt het Amerikaanse sitcom-gezin bestaande uit Bernie (Nick Frost), Eva (Alicia Silverstone) en tieners Sarah (Gaite Jansen) en Adam (Walt Klink). Zij krijgen te maken met Russische klusjesmannen die hun huis ongevraagd gaan verbouwen. In werkelijkheid zijn ze op zoek naar een verborgen fortuin. Deze situatie drijft het gezin langzaam tot waanzin.

De film is bedacht door de makers van New Kids. Een van de hoofdrollen is weggelegd voor Alicia Silverstone. Je kunt haar onder andere kennen van de film Clueless. Benieuwd geworden? Bekijk hieronder direct de trailer.

Kijkers zijn allesbehalve positief over de film

De komedie gebaseerd op een Amerikaans sitcom-gezin kon in de Verenigde Staten al op weinig enthousiaste reacties rekenen. Ook in Nederland zijn kijkers niet te spreken over de nieuwe film. Zo zou het verhaal de plank misslaan en te veel kijkers willen shockeren. Bekijk hieronder een greep uit de reacties.

Meer informatie over de film

Krazy House vertelt het verhaal van de christelijke huisman Bernie (Nick Frost) en zijn Amerikaanse sitcom-gezin in de jaren ’90, bestaande uit carrièrevrouw Eva (Alicia Silverstone) en tieners Sarah (Gaite Jansen) en Adam (Walt Klink). Wanneer hun huis ongevraagd verbouwd wordt door Russische klusjesmannen, die criminelen blijken te zijn op zoek naar een verborgen fortuin, moet vader Bernie zichzelf vermannen om zijn gezin te redden terwijl hij langzamerhand tot waanzin wordt gedreven.

TitelKrazy House
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 26 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurSteffen Haars, Flip van der Kuil
CastNick Frost, Alicia Silverstone, Gaite Jansen, Kevin Connolly, Walt Klink, Jan Bijvoet, Chris Peters, Matti Stooker

Synopsis: Splendid Film

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.