Cadeau van KPN voor Eredivisie-fans: 1 jaar gratis ESPN (alleen dit weekend)

We hebben goed nieuws voor liefhebbers van sport en in het bijzonder degenen die graag naar voetbalwedstrijden uit de Eredivisie kijken. We wijzen je namelijk bij mooie acties van providers graag op de voordelen en zo’n toffe deal is alleen dit weekend beschikbaar bij KPN. De bekende groene telecomprovider verrast ons met een bijzonder aanbod: nieuwe klanten met een eenjarig internet en tv-abonnement kunnen rekenen op een cadeau ter waarde van meer dan €155. Bij het afsluiten van een nieuw abonnement ontvang je nu naast drie maanden korting op je lidmaatschap ook een volledig jaar gratis ESPN.

KPN trakteert nieuwe abonnees op jaar gratis ESPN t.w.v. meer dan 155 euro

Televisie-, internet- en telefonieproviders zijn goed op de hoogte van het feit dat mensen zo nu en dan overstappen. Om deze reden verwelkomen ze nieuwe klanten graag met allerlei soorten kortingen, geschenken en bonussen. Als je hier een oogje op houdt, kun je onder de streep behoorlijk veel besparen op de maandelijkse kosten van je lidmaatschap. Zojuist is er dan ook een zogeheten weekenddeal van de groene provider gelanceerd die volgens de timer af zal lopen op zondag 6 augustus aanstaande om 23:59 uur. Vorig weekeend stond er een soortgelijke deal online.

Voetballiefhebbers kunnen in deze tijd een mooie deal scoren als ze momenteel wisselen van provider. Wie namelijk een nieuw jaarabonnement voor internet en tv afsluit, krijgt sowieso direct 3 maanden korting en betaalt zo nog maar het vaste bedrag van 35 euro per maand tijdens het eerste kwartaal van het lidmaatschap. Ook wordt in die periode nul euro gerekend voor KPN TV+ (zie video onderaan deze pagina voor meer info).

Daarbovenop komt echter nog een extra keuze-aanbod: 1️⃣ twee KPN SuperWifi punten, 2️⃣ zes maanden extra korting op internet en tv of 3️⃣ 1 jaar gratis ESPN Compleet. Deze laatste keuze zorgt ervoor dat je onder andere alle wedstrijden van Eredivisie-seizoen 2023/24 kunt kijken en vertegenwoordigt een waarde van twaalf keer het gebruikelijke maandbedrag van 12,99 euro, dus in totaal €155,88 korting.

➝ Neem hier op de officiële website van KPN een kijkje bij alle verschillende pakketten en huidige acties 👍

Sportaanbod van ESPN in Nederland

ESPN biedt vier kanalen aan in Nederland, waarop je kunt genieten van diverse voetbalcompetities. Zo volg je onder andere de Nederlandse Eredivisie, maar ook de Keuken Kampioen DivisieKNVB BekerEuropa LeagueConference League, Eredivisie Vrouwen, Johan Cruijff Schaal, Tweede Divisie, MLS, Copa Sudamericana en Copa Libertadores. Naast voetbal heeft ESPN ook andere sporten in de programmering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan American Football (NFL), basketbal (NBA), honkbal (MLB) en ijshockey (NHL).

KPN TV+. Ontdek de nieuwe manier van tv kijken.

Afbeelding ter illustratie