Kan ik Disney+ bij KPN kijken via een app?

Hoe kan ik Disney+ kijken bij KPN via een app?

Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om via een app op KPN TV-kastjes naar Disney Plus te kijken. Ook zijn er helaas geen plannen om dit binnenkort wel mogelijk te maken. Wel zijn er veel andere opties om op je TV naar Disney+ te kijken. Die worden in de rest van dit artikel omschreven. Ook maken we het op deze pagina bekend zodra we meer weten over de komst van de Disney+ app bij KPN.

Via het TV kastje van KPN kun je TV kijken zoals jij het wilt, met extra zenders en meer tv-opties. Niet op TV is niet mogelijk door de zenderpakketten en tv-diensten. Met Internet en TV van KPN heb je standaard toegang tot gratis en betaalde tv-diensten. Hopelijk hoort daar binnenkort ook Disney+ bij.

Disney+ app op Samsung Smart TV

Veel fans vroegen zich af wanneer het mogelijk zou worden om een app te downloaden op de Samsung Smart TV, zoals bij Netflix en Videoland. Eerder liet Disney al weten dat ze er hard mee bezig waren en dat de app naar verwachting voor de officiële lancering van Disney+ op 12 november zou volgen. Nu heeft Disney vanaf 31 oktober de app openbaar gemaakt voor een deel van de Samsung Smart TV’s. Welke TV’s dit zijn en wanneer de rest volgt vermelden we in het artikel over de Disney+ app op de Samsung Smart TV.

Zo kijk je Disney+ op een Smart TV

Heb je een web browser app op je Smart TV? Die kun je gelukkig nu al wel inzetten om Disney+ te streamen! Meerdere kijkers hebben aangegeven dat het mogelijk is via de web browser naar de website van Disney+ te gaan en in te loggen. Vervolgens kan, ietwat minder gebruiksvriendelijk maar alsnog naar toebehoren, gewoon naar alle films en series gekeken worden!

  1. Open het menu van je Smart TV.
  2. Ga naar de web browser app.
  3. Ga naar www.disneyplus.com.
  4. Log in bij je account.
  5. Veel plezier met streamen!

Casten van de Disney+ app naar je televisie

Behalve deze gratis optie is het met een Apple TV of Chromecast ook heel eenvoudig om een film of serie vanaf Disney+ op een ander apparaat (zoals laptop, tablet of mobiel) op je televisie af te spelen.

Alle films en series op de streamingdienst

Wil je zelf beoordelen of het aanbod van Disney+ aantrekkelijk genoeg is? Bestudeer dan zelf de volledige lijst van het Disney+ aanbod of bekijk hieronder de ruim drie uur durende trailer van de lancering van alle titels op Disney+.

Basically Everything Coming to Disney+ in the U.S. | Start Streaming Now