KPN biedt korting bij combideal ESPN en Disney+

Kijk je graag naar allerlei verschillende sportuitzendingen en ben je toevallig ook helemaal gek van films en series? Dan hebben wij een leuke aanbieding voor je gespot. KPN heeft namelijk het entertainmentaanbod een tijdje geleden uitgebreid, waardoor je nu de vier sportzenders van ESPN met korting kunt combineren met een lidmaatschap op de streamingdienst Disney+. Zo kijk je naar al je favoriete voetbalwedstrijden uit de Eredivisie (en nog veel meer) én profiteer je van de nieuwste films en series van Pixar, Star Wars, Disney, Marvel, National Geographic, Star en meer. Wil je meer weten over deze deal? We vertellen je er in dit artikel alles over en je bekijkt hem direct via de onderstaande groene knop.

KPN combinatiedeal: Disney+ met alle sportzenders van ESPN

Voor wie zowel van sport als films en series houdt heeft KPN wel een heel aantrekkelijke deal. Klanten kunnen er nu namelijk voor kiezen om de populaire streamingdienst Disney+ toe te voegen aan hun entertainmentpakket. Dit was nog niet vanaf de lancering mogelijk, maar door een recente aankondiging van een samenwerking ging een wens van veel KPN-gebruikers in vervulling. Jochem de Jong, VP Partnerships, TV & Entertainment KPN, gaf toen aan blij te zijn met deze toevoeging: “Van Disney, Pixar en Marvel tot Star Wars, National Geographic en Star. Nieuwe releases, Disney+ Originals, klassiekers en nog veel meer. Er is altijd iets leuks te streamen en dankzij slim combineren kan dat bij KPN ook heel voordelig”.

En dit kan inderdaad heel voordelig. Door de live voetbaluitzendingen uit de Eredivisie heeft KPN al een langere tijd een samenwerking lopen met The Walt Disney Company, eigenaar van zowel de streamingdienst Disney+ als de sportzenders van ESPN. Het toevoegen van Disney+ biedt mogelijkheden tussen de twee partners en levert KPN-klanten nu een leuke actie op waarbij je kunt besparen op Disney+ én profiteert van al het Eredivisievoetbal en internationale sportzenders.

Klanten kunnen tot 96 euro korting per jaar krijgen met deze deal

KPN is hiermee de eerste provider die de bundel ‘Disney+ en ESPN’ aanbiedt aan klanten. Zo betaal je als klant voor een normaal abonnement op Disney+ momenteel €9,99 per maand. De abonnementskosten bij ESPN variëren per provider en kunnen oplopen tot €17,99. Klanten betalen bij KPN echter voor een los abonnement €12,99. Een simpele rekensom wijst uit dat je €21,98 per maand kwijt zou zijn als je beide diensten los aanschaft via de groene provider. Voor de combinatiebundel ‘Disney+ en ESPN’ betaal je echter maandelijks €19,99.

Op jaarbasis scheelt dat al €36. Tevens kunnen KPN-klanten die internet en mobiel combineren hun entertainmentkorting (daar lees je hier alles over) inzetten, waarmee ze mogelijk nog eens €5 per maand extra besparen. Uiteindelijk ben je in dat geval dus €14,99 kwijt voor onbeperkt sportuitzendingen én films en series kijken, terwijl je voor twee losse abonnementen bijna de helft meer betaald. Met de bundel ‘Disney+ en ESPN’ in combinatie met de entertainmentkorting bespaar je dus ongeveer €96 per jaar.

→ Bekijk hier op de officiële website van KPN de verschillende pakketten met de huidige acties ✅

Andere manieren om te besparen op Disney+ en ESPN

Natuurlijk is deze actie van KPN niet de enige manier om te zorgen dat je niet de volle pond betaald voor de beide pakketten. We zullen voor beiden een interessante deal uitlichten, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Te beginnen bij de streamingdienst Disney+. Je kunt namelijk via providers enkel een maandabonnement nemen, maar via het video on demand-platform zelf wordt een extra optie gegeven: het goedkopere jaarlijkse lidmaatschap. Hiervoor betaal je €99,90 per jaar in plaats van (12 x €9,99 =) de gebruikelijke €119,88. Zo bespaar je €19,98 op jaarbasis en dat is een korting van ongeveer 16,7%. 👉 Ga direct naar de officiële website van Disney+.

Een abonnement op de sportzenders van ESPN is daarentegen niet rechtstreeks af te sluiten, maar enkel via de Nederlandse providers. Daarbij gaven we eerder al aan dat hier bijna altijd aanvullende kosten aan verbonden zijn, maar niet in elk geval. Zo kun je bijvoorbeeld gratis ESPN kijken bij Canal Digitaal, omdat de vier sportzenders standaard in elk pakket zitten. Voor €14,95 per maand krijg je daar toegang tot de TV App met alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer. Extra leuk: je kunt een abonnement de eerste zeven dagen überhaupt helemaal gratis proberen. 👉 Ga direct naar ESPN bij Canal Digitaal.

Welke sportwedstrijden kijk je eigenlijk via ESPN?

Het aanbod van Disney+ in Nederland spreekt voor zich, maar weet je eigenlijk welke sporten allemaal bij ESPN te zien zijn? Het sportkanaal heeft in totaal vier zenders beschikbaar bij de providers in Nederland: ESPN 1, 2, 3 en 4. Onder andere bij KPN wordt het hoofdkanaal gratis aangeboden aan tv-abonnees. Wil je echter alle live wedstrijden uit de Eredivisie kijken? Dan moet je nog los de overige zenders aanschaffen door middel van het ESPN Compleet-pakket. Deze zijn te vinden op kanaal 222 t/m 224. Zo kijk je via deze zenders onder meer naar wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Eredivisie Vrouwen, Johan Cruijf Schaal, Europa League en de Europa Conference League. Naast voetbal volg je ook de NBA basketbalcompetitie, Super Bowl en nog veel meer sport.


Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.