Kourtney en Travis stappen in het huwelijksbootje in nieuwe docu op Disney+

Fan van de Kardashians? Dan nodigt Disney+ je vandaag uit voor de sprookjesbruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker. De twee bezegelen hun liefde met een derde huwelijksfeest in Italië en door middel van nooit eerder vertoonde beelden kunnen wij meegenieten. De documentaire ‘Til Death Do Us Part: Kourtney & Travis is nú te zien.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Sprookjeshuwelijk in docu ‘Til Death Do Us Part: Kourtney & Travis’

In 2020 leerden Kourtney Kardashian en Travis Barker, de drummer van de band Blink-182, elkaar kennen en al in het najaar van 2021 waren ze zeker genoeg van hun zaak om hun verloving aan te kondigen. Daarna trouwden ze drie keer, waarvan één keer ‘echt’. En die laatste sprookjesbruiloft komt nu naar het kleine scherm in de gloednieuwe documentaire ‘Til Death Do Us Part: Kourtney & Travis.

We worden meegenomen naar Portofino in Italië, waar de twee onder het toeziend oog van hun familie en vrienden het jawoord geven. Van de zenuwslopende voorbereidingen tot de emotionele speeches achteraf, alles is op camera vastgelegd en deze nieuwe beelden zijn sinds donderdag 13 april te zien op Disney+. Hieronder bekijk je alvast de trailer om in de stemming te komen.

'Til Death Do Us Part: Kourtney & Travis | Officiële Trailer | Disney+

Meer Kardashians: ook seizoen 3 van de realityserie komt er binnenkort aan

Fans van Kourtney en de andere Kardashians kunnen hun lol op, want naast de docu verschijnt binnenkort ook het derde seizoen van hun realityserie. The Kardashians keert op donderdag 25 mei al terug. Een kleine zes maanden nadat de laatste aflevering van seizoen 2 werd uitgezonden nodigen Kourtney, Khloé, Kris, Kim, Kendall en Kylie ons dus alweer uit om mee te kijken met hun leven.

In het derde seizoen gaan we zien hoe de Kardashians met het moederschap omgaan en hun eigen imperium steeds meer uitbreiden. Na de laatste aflevering, die op 27 juli verschijnt, is het overigens nog niet afgelopen. Eerder liet de familie in een interview met Variety al weten dat er in totaal veertig afleveringen van de serie moeten verschijnen, dus als het goed is staat er ook nog een vierde seizoen op het programma. Leuk!

Meer nieuwe films en series op Disney+

Naast de nieuwe documentaire over Kourtney Kardashians en Travis Barker komen er natuurlijk nog een hoop andere nieuwe titels aan. Benieuwd welke releases er op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Disney+ per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

📲 Let op: Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en kijktips delen met andere liefhebbers van films en series? → Sluit je direct aan bij de Streamwijzer Community op WhatsApp 😎


Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.