Zo veel geld kostte Joshua’s droomdate voor Benjamin in ‘Winter Vol Liefde’

De 26-jarige Benjamin is een van de vijf gelukkigen die dit jaar op zoek gaat naar de liefde vanuit zijn eigen winterse wonderland, het prachtige Zwitserland. In de derde aflevering, sinds maandag 18 december te zien op Videoland en vanaf woensdag 20 december op NLZIET en tv, zien we dat zijn tweede bezoeker (Joshua) een absolute droomdate voor hem regelt: een privé vlucht door de Zwitserse Alpen. Maar nu hebben veel kijkers natuurlijk een lekker ‘Hollandse’ vraag. Wat kost zo’n prijzige date nou ongeveer?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Droomdate: Joshua boekt een privé vlucht door de Zwitserse Alpen voor Benjamin

Heb je aflevering 3 van Winter Vol Liefde nog niet gekeken? Lees dan maar niet verder, want mogelijk zie je dan spoilers in het onderstaande stukje. Nadat Benjamin zijn eerste man, Nicky, naar huis heeft gestuurd is het tijd voor een verrassingsdate van zijn tweede man. Joshua vraagt hem om vrij te nemen van zijn werk en samen reizen ze af naar het vliegveld.

Daar arriveert een vriend van Joshua, die piloot is, en hij neemt hen mee op een pleziervlucht door de wonderschone Zwitserse Alpen. Daar krijgen de twee onder andere een prachtig uitzicht van de omgeving waarin Benjamin woont en werkt en zien ze zelfs de indrukwekkende berg ‘Matterhorn’ van maar liefst 4.478 meter die Zwitserland scheidt van Italië.

Vliegtuigje is niet goedkoop

Zo’n eerste date is natuurlijk niet iets wat zomaar iedereen kan betalen. Vlak voor de vlucht zegt Benjamin nog: “Dit gaan we nooit vergeten.” Daarop antwoordt de 31-jarige ondernemer Joshua grappend: “Ik ook niet financieel.” Dat maakte ons natuurlijk razend benieuwd. Wat kost zo’n vlucht nou ongeveer?

Een klein onderzoekje online liet ons zien dat een vlucht van een half uur tot een uur met uitzicht op de Matterhorn in Zwitserland al snel zo’n 200 tot 400 Zwitserse Frank kost. Per persoon welteverstaan. Zit je niet zo goed in de Zwitserse Franken? Laten we het even voor je omrekenen. Dit komt neer op ± 212 tot 424 euro p.p. en dus een totaalbedrag van om en nabij 425-850 euro.

Natuurlijk was de piloot een vriend van Joshua, dus weten we niet wat het daadwerkelijke bedrag is dat hij ervoor neer heeft moeten leggen. Maar de kans is klein dat het een goedkope eerste date was. Al was de uitzinnige reactie van Benjamin het waarschijnlijk allemaal waard.

Eerste reacties van kijkers op Benjamin bij ‘Winter Vol Liefde’

Overigens lijkt Benjamin tot nu toe nou nog niet bepaald de publiekslieveling te zijn van de deelnemers aan ‘Winter Vol Liefde’. Hieronder hebben we een greep uit de reacties van kijkers op social media gedeeld, waaruit blijkt dat men nog niet heel erg onder de indruk is van het karakter van de 26-jarige Nederlander in Zwitserland.