Laatste dag: 77% kortingsactie van Disney+ loopt morgen af

Je hebt nog maar één dag de tijd om gebruik te maken van de aanbieding die Disney+ één keer per jaar organiseert. Morgen loopt de kortingsactie van 77% af, waarna je in plaats van €1,99 weer €8,99 betaalt voor je eerste maand streamen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en kijk met 77% korting de eerste maand naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney ✅

Kortingsactie van Disney+ loopt op 19 september af: kijk je eerste maand voor maar €1,99

Afgelopen week vierde de streamingdienst Disney+ haar derde verjaardag met de zogeheten Disney+ Day 2022. Hierdoor kwamen er allerlei nieuwe films en series online, kregen we sneak peeks van verwachte titels en werd er een toffe kortingsactie georganiseerd. Je kunt namelijk een maand voor €1,99 naar alle films & series kijken, wat neerkomt op een besparing van ruim 77% op de gebruikelijke prijs van een abonnement.

Deze actie wordt slechts één keer per jaar georganiseerd en zal volgens het video on demand-platform morgen, op 19 september 2022, aflopen. De exacte eindtijd is 23:59 uur in Pacific Standard Time, wat in Nederlandse tijd neerkomt op de volgende ochtend om 08:59 uur ’s ochtends. Je kunt dus nu nog hier op de officiële website van Disney+ gebruik maken van de tijdelijke korting.

Deze nieuwe films en series zijn momenteel allemaal op Disney+ te zien

Mocht je benieuwd zijn wat voor gave films en series er allemaal online zijn verschenen in de afgelopen feestweek, dan helpen we je daarbij graag door een inkijkje te geven in de nieuwe titels. Zo is de razend populaire Marvel-film Thor: Love and Thunder sinds vorige week te zien op de streamingdienst en kun je ook Tom Hanks zien schitteren in de live-action remake van Pinocchio. Daarnaast zijn je favoriete geanimeerde autootjes terug in Cars on the Road, is de nieuwe serie Wedding Season nu te bewonderen en krijg je een inkijkje in de wereld achter de schermen van Star Wars in Obi Wan Kenobi: A Jedi’s Return.

Seizoen bomvol nieuwe releases op komst

Daarnaast greep The Walt Disney Company ook haar kans aan om veel nieuwtjes bekend te maken rondom de content planning voor de aankomende jaren. De onderstaande video vat in hoog tempo samen welke bekendmakingen allemaal naar buiten zijn gebracht. Zo leerden we dat seizoen 3 van The Mandalorian in 2023 naar de streamingdienst komt, kregen we een eerste inkijkje in de Original-serie Percy Jackson and the Olympians en weten we nu dat de Marvel-series Echo en Daredevil: Born Again respectievelijk in de zomer van 2023 en de lente van 2024 online zal verschijnen.

Maar daar blijft het niet bij, want er is nog veel meer nieuws naar buiten gebracht. Bekijk dus vooral even de onderstaande video om weer helemaal op de hoogte te zijn van alle Disney-updates.