Opgelet: alleen dit weekend nog 50% korting op jaarabonnement discovery+

De streamingdienst voor real-life entertainment discovery+ is op dinsdag 5 januari gelanceerd in Nederland. Voor relatief lage abonnementskosten kun je naar allerlei unscripted programma’s kijken van Discovery, TLC, Investigation Discovery, Animal Planet, HGTV, Food Network, MotorTrend en BBC. Nu is er tot 10 mei 2021 (dus alleen dit weekend nog) een actie gelanceerd waarbij je het eerste jaar van discovery+ kunt genieten voor maar €19.99 in plaats van €39.99. Dat is omgerekend slechts €1.67 per maand!

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken of tijdelijk kiezen voor 50% korting op een jaarabonnement ✅

Één jaar discovery+ voor maar €19.99 in plaats van €39.99

Vergelijk je een abonnement op discovery+ met de andere streamingdiensten in Nederland, dan zul je al snel zien dat je goedkoop uit bent met een lidmaatschap. Normaal gesproken betaal je €3.99 voor een maandabonnement of €39.99 voor een jaarabonnement (omgerekend €3.33 per maand), wat ruim goedkoper is dan bijvoorbeeld Netflix (vanaf €7.99 per maand), Disney+ (vanaf €8.99 per maand) of Videoland (vanaf €4.99 per maand met reclame of €7.99 per maand zonder reclame).

Toch doet Discovery daar nog eens een schepje bovenop. Ze hebben als tijdelijke actie (loopt tot 10 mei 2021) besloten om het jaarabonnement 50% goedkoper te maken voor het eerste jaar. Je betaalt dus voor een heel jaar discovery+ kijken maar €19.99 in plaats van €39.99 en dat komt omgerekend naar een maandbedrag neer op €1.67 per maand, wat nog goedkoper is dan de prijsvechter Amazon Prime Video (€2.99 per maand).

Jaarabonnement Discovery Plus korting 50 procent
Overzicht van de huidige actie met het normale maandabonnement en het jaarabonnement tegen kortingstarief | Beeld: Discovery

Overzicht van abonnementsprijzen en huidige korting bij discovery+

Voor wie graag nog even wat extra verduidelijking zou willen, hebben we een overzicht gemaakt van de normale abonnementsprijzen bij discovery+ en de huidige actieprijzen. Ook hebben we de prijzen omgerekend naar van het bedrag per maand naar het bedrag per jaar en omgekeerd, zodat je duidelijk inzicht hebt in hoeveel je kunt besparen. Het voordeel van een maandabonnement is de flexibiliteit om elke maand op te kunnen zeggen, maar het voordeel van het jaarabonnement zit hem (zoals te zien in de tabel) duidelijk in de lagere kosten.

MaandabonnementJaarabonnementKorting jaarabonnement
Normale prijs per maand€3.99 p/m€3.33 p/m (omgerekend)16% korting
Actieprijs per maand€3.99 p/m€1.67 p/m (omgerekend)58% korting
Normale prijs per jaar€47.88 p/j (omgerekend)€39.99 p/j16% korting
Actieprijs per jaar€47.88 p/j (omgerekend)€19.99 p/j58% korting

Wat is er allemaal te zien op de streamingdienst?

Streamingdienst discovery+ is het nieuwe video on demand-platform van Discovery (voorheen met de naam Dplay). Het is bij uitstek de plek om online series en programma’s te kijken over het echte leven. Er ligt een sterke focus op bijzondere verhalen die het leven van echte mensen en hun passies beschrijven. Het volledige overzicht van programma’s en exclusieve series op de streamingdienst vind je op de pagina met het discovery+ aanbod.

Op discovery+ vind je het beste van Discovery, TLC, Investigation Discovery, Animal Planet, HGTV, Food Network, MotorTrend en BBC en kun je allerlei uitzendingen van deze productiemaatschappijen vooruit- of terugkijken. De streamingdienst produceert ook veelvuldig eigen Original programma’s, waaronder Sex Tape met Bobbi Eden, Jaimie: In The Vaes Lane over Jaimie Vaes, Pyjama Party: 90 Day Fiancé en nog heel veel meer. Bekijk onze nieuwspagina van discovery+ voor allerlei kijktips en interessante nieuwtjes.