Wanneer is de laatste aflevering van ‘Kopen Zonder Kijken’ op tv?

Op maandag 11 maart 2024 verscheen de eerste aflevering van Kopen Zonder Kijken op tv. Presentator Martijn Krabbé, makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en interieurstyliste Roos Reedijk schieten zoals vanouds mensen te hulp in de oververhitte woningmarkt. Zij gaan op zoek naar hét perfecte huis. Inmiddels hebben we al van heel wat afleveringen kunnen genieten. Maar wanneer verschijnt de laatste aflevering van Kopen Zonder Kijken eigenlijk op tv?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Nieuw seizoen ‘Kopen Zonder Kijken’ van start

Op maandag 11 maart 2024 was het zover: toen verscheen de eerste aflevering van Kopen Zonder Kijken op tv. Kijkers waren direct enthousiast over de eerste aflevering, waar alleenstaande moeder Myra samen met haar Toon een huis zocht. Ook dit seizoen staan presentator Martijn Krabbé, makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en interieurstyliste Roos Reedijk klaar om te hulp te schieten.

Uiteraard gaat deze zoektocht niet zonder slag of stoot, want de woonwensen moeten meestal altijd worden bijgesteld. Vrijwel altijd eindigt het programma met tranen van geluk. Door de jaren heen zijn er dan ook ontzettend veel mensen geholpen bij hun zoektocht naar een nieuw huis.

Wanneer is de laatste aflevering op tv?

Maar hoe lang kunnen we nog van ons favoriete woon- en klusprogramma genieten? Het vorige seizoen bestond uit tien afleveringen. Seizoen 7 zal net als vorige keer weer uit tien afleveringen bestaan. Dit betekent dat de laatste aflevering op maandag 13 mei 2024 op tv te zien is. Op Videoland kijk je overigens een week vooruit, waardoor de laatste aflevering op maandag 6 mei 2024 zal komen. Het uitzendschema ziet er als volgt uit:

AfleveringWeekdagDatum
1Maandag11 maart 2024
2Maandag18 maart 2024
3Maandag25 maart 2024
4Maandag1 april 2024
5Maandag8 april 2024
6Maandag15 april 2024
7Maandag22 april 2024
8Maandag29 april 2024
9Maandag6 mei 2024
10Maandag13 mei 2024

Meer informatie over het programma

‘Kopen Zonder Kijken’ is een woonprogramma waarin stellen de zoektocht én aankoop van hun nieuwe woning uit handen geven. De huizenmarkt is oververhit en voor veel mensen is het bijna onmogelijk om een woning naar hun zin te kunnen kopen. In een laatste poging om toch een huis te bemachtigen, geven verschillende stellen presentator Martijn Krabbé en zijn team toestemming om een huis voor hen te zoeken, kopen en verbouwen. Een huis dat zij pas voor het eerst zien nadat de koopovereenkomst getekend is. 

TitelKopen Zonder Kijken
SoortSerie
Jaar2019-
TaalNederlands
Duur7 seizoenen
CategorieReality
PresentatorMartijn Krabbé
TeamAlex van Keulen, Bob Sikkes, Roos Reedijk

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.