Op deze dag gaat seizoen 6 van ‘Kopen Zonder Kijken’ van start

Het favoriete woonprogramma van half Nederland keert bijna terug. We hebben het dan natuurlijk over Kopen Zonder Kijken, waarvan we op inmiddels alweer het zesde seizoen zitten te wachten. We hebben de zoektocht van de stelletjes naar hun droomhuis eventjes moeten missen, maar vanaf maandag 17 april is het zover en kun je weer genieten van het programma op RTL4, NLZIET en Videoland.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Op zoek naar een droomhuis in seizoen 6 van ‘Kopen Zonder Kijken’

Iedere woningzoekende weet hoe lastig het is om in deze tijd een geschikt huis te vinden. De torenhoge huizenprijzen en het schamele aanbod zorgen ervoor dat veel stellen met de handen in het haar zitten. Gelukkig is daar Kopen Zonder Kijken. In dit woonprogramma wordt de zware taak om een geschikte woning te vinden in handen van experts gelegd. De deelnemers zetten, zonder zelf een bezichtiging te hoeven doen, Funda af te hoeven struinen of de boel te hoeven verbouwen, een handtekening onder het koopcontract. Pas dáárna krijgen ze de woning te zien. Maar bevalt het huis dat ze kopen wel? Of blijkt hun droomhuis er toch anders uit te zien?

De experts in kwestie zijn bouwkundige Bob Sikkes, makelaar Alex van Keulen en interieurstylist Roos Reedijk, net zoals in de vorige seizoenen. Onder leiding van Martijn Krabbé schieten zij tien nieuwe stellen te hulp.

Vanaf 17 april kijk je naar ‘Kopen Zonder Kijken’ op RTL4, NLZIET en Videoland

RTL heeft bekendgemaakt dat het zesde seizoen van Kopen Zonder Kijken vanaf maandag 17 april 2023 te zien zal zijn op RTL4. Dit lieten ze weten door middel van onderstaand Instagram-bericht, waarin ze ook nieuwe seizoenen van andere bekende series aankondigden. Vanaf die datum verschijnt dus iedere maandagavond om 20:30 uur een gloednieuwe aflevering. Deze zijn iedere week ook terug te kijken via streamingdiensten NLZIET en Videoland.

En kun je er geen genoeg van krijgen? Op Videoland kun je ook de eerste vier seizoenen van dit programma streamen en vind je de Belgische, Amerikaanse en Australische versies.

Meer informatie over het programma

In de krappe huizenmarkt is het steeds moeilijker om een geschikt huis te vinden, maar gelukkig is daar Kopen Zonder Kijken. Het principe van dit programma is simpel: experts zoeken voor de kandidaten een woning uit en vervolgens zetten zij, zonder er iets van te weten of te zien, een handtekening onder het koopcontract. Ze hoeven dus niet eerst naar een bezichtiging en kunnen vooraf niet alle foto’s op Funda bekijken… Een spannend principe, want bevalt het huis dat ze kopen wel?

TitelKopen Zonder Kijken
Jaar2019-
SoortSerie
Duur6 seizoenen
CategorieReality
PresentatorenMartijn Krabbé, Bob Sikkes, Alex van Keulen, Roos Reedijk
Kopen Zonder Kijken #1 (2020) | "Vind je dit echt mooi? Wel eerlijk zijn hè" | Eigen Huis & Tuin

Synopsis: Videoland

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.