Het is zover! Vandaag gaat seizoen 6 van ‘Kopen Zonder Kijken’ van start

Het favoriete woonprogramma van half Nederland is terug! We hebben de zoektocht van de stelletjes naar hun droomhuis eventjes moeten missen, maar vanaf vandaag kunnen we gelukkig weer wekelijks genieten van Kopen Zonder Kijken. Het programma is iedere maandagavond te zien op RTL4, NLZIET en Videoland.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Op zoek naar een droomhuis in seizoen 6 van ‘Kopen Zonder Kijken’

Iedere woningzoekende weet hoe lastig het is om in deze tijd een geschikt huis te vinden. De torenhoge prijzen en het schamele aanbod zorgen ervoor dat veel stellen met de handen in het haar zitten. Gelukkig is daar Kopen Zonder Kijken. In dit woonprogramma wordt de zware taak om een geschikte woning te vinden in handen van experts gelegd. De deelnemers zetten, zonder zelf een bezichtiging te hoeven doen, Funda af te hoeven struinen of de boel te hoeven verbouwen, een handtekening onder het koopcontract. Pas dáárna krijgen ze de woning te zien. Maar bevalt het huis dat ze kopen wel? Of blijkt hun droomhuis er toch anders uit te zien?

De experts in kwestie zijn bouwkundige Bob Sikkes, makelaar Alex van Keulen en interieurstylist Roos Reedijk, net zoals in de vorige seizoenen. Onder leiding van Martijn Krabbé schieten zij tien nieuwe stellen te hulp.

‘Kopen Zonder Kijken’ is sinds 17 april 2023 terug

Vandaag is het zover: het zesde seizoen van Kopen Zonder Kijken gaat van start op RTL4. Op maandag 17 april 2023 om 20:30 uur is de eerste aflevering te zien, waarna we weer iedere maandagavond voor de buis kunnen zitten. De afleveringen zijn elke week ook terug te kijken via streamingdiensten NLZIET en Videoland.

En kun je er geen genoeg van krijgen? Op Videoland kun je ook de eerste vier seizoenen van dit programma streamen en vind je de Belgische, Amerikaanse en Australische versies.

Meer informatie over het programma

In de krappe huizenmarkt is het steeds moeilijker om een geschikt huis te vinden, maar gelukkig is daar Kopen Zonder Kijken. Het principe van dit programma is simpel: experts zoeken voor de kandidaten een woning uit en vervolgens zetten zij, zonder er iets van te weten of te zien, een handtekening onder het koopcontract. Ze hoeven dus niet eerst naar een bezichtiging en kunnen vooraf niet alle foto’s op Funda bekijken… Een spannend principe, want bevalt het huis dat ze kopen wel?

TitelKopen Zonder Kijken
Jaar2019-
SoortSerie
Duur6 seizoenen
CategorieReality
PresentatorenMartijn Krabbé, Bob Sikkes, Alex van Keulen, Roos Reedijk

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.