Seizoen 5 van ‘Kopen Zonder Kijken’ is nu begonnen op Videoland en tv

Sinds maandag 16 mei kun je weer genieten van een gloednieuw seizoen van Kopen Zonder Kijken op RTL4 en Videoland. In de oververhitte woningmarkt is het niet zo gek dat dit programma een echte kijkcijferhit is, en nu is het alweer tijd voor het vijfde seizoen. Hierin leggen een aantal nieuwe stellen het zoeken van hun droomhuis in de handen van Martijn Krabbé en het team van RTL. Kunnen ze zo wel hun perfecte woning vinden? Je ziet het iedere maandag om 20:30 op RTL en op de streamingdienst Videoland.

Stellen hopen weer op hun droomhuis in Kopen Zonder Kijken

In de krappe huizenmarkt is het steeds moeilijker om een geschikt huis te vinden, maar gelukkig is daar Kopen Zonder Kijken. Het principe van dit programma is simpel: experts zoeken voor de kandidaten een woning uit en vervolgens zetten zij, zonder er iets van te weten of te zien, een handtekening onder het koopcontract. Ze hoeven dus niet eerst naar een bezichtiging en kunnen vooraf niet alle foto’s op Funda bekijken… Een spannend principe, want bevalt het huis dat ze kopen wel? Acht stellen gaan dit in het nieuwste seizoen uitvinden.

Ook nu leggen de kandidaten hun lot dus weer in de handen van presentator Martijn Krabbé, bouwkundige Bob Sikkes, makelaar Alex van Keulen en stylist Roos Reedijk. Deze experts zoeken niet alleen een geschikte woning uit, maar verbouwen dit ook én zorgen voor de inrichting. Pas als het huis helemaal klaar is, zetten de deelnemers voor het eerst een voet over de drempel. Dit zal in het nieuwste seizoen ongetwijfeld weer voor de nodige ongemakkelijke momenten zorgen.

Vanaf 16 mei kijk je naar Kopen Zonder Kijken op RTL en Videoland

Vanaf maandag 16 mei worden de afleveringen van het vijfde seizoen van Kopen Zonder Kijken uitgezonden op RTL4, om 20:30. Daarnaast kun je iedere week ook op Videoland kijken naar een gloednieuwe episode.

En kun je er geen genoeg van krijgen? Op Videoland kun je ook naar de eerste vier seizoenen van dit programma kijken en vind je de Belgische, Amerikaanse en Australische versies. Daarnaast deelden we eerder al een artikel met kijktips voor 10 leuke woon- en verbouwprogramma’s.


Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.