Kopen Zonder Kijken seizoen 4 op Videoland | Nieuws, trailer en datum

Het was de absolute sensatie onder de huizenprogramma’s in 2020: Kopen Zonder Kijken! Stellen kopen een nieuw huis zonder te hebben gekeken hoe het eruit ziet en de ploeg van RTL gaat aan de slag om van dit huis hun absolute droomwoning te maken. Na het uiterst succesvolle derde deel van de serie is men benieuwd of er ook een nieuw seizoen aan zit te komen in 2021. Kijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Kopen Zonder Kijken seizoen 4 op Videoland!

Waar gaat het verhaal van Kopen Zonder Kijken over?

Woonprogramma waarin acht stellen de zoektocht én aankoop van hun nieuwe woning uit handen geven. De stellen laten Martijn Krabbé en zijn team een huis voor hen zoeken, kopen en verbouwen.

Titel: Kopen Zonder Kijken
Soort: Serie
Categorie: Reality
Jaar: 2019
Duur: 3 seizoenen
Kijken: Bekijk direct op Videoland

Wanneer komt Kopen Zonder Kijken seizoen 4 op Videoland?

In december 2020 liet presentator Martijn Krabbé weten dat er niet alleen een vierde, maar ook nog direct een vijfde seizoen van Kopen Zonder Kijken besteld is door RTL. Ook liet hij bij deze aankondiging aan RTL Boulevard weten dat er een nieuwe bingokaart uit de kast kan worden getrokken, want het zal niet meer enkel om stalen deuren en visgraatvloeren gaan draaien.

  • Wanneer komt Kopen Zonder Kijken seizoen 4 op Videoland?

    Momenteel is nog niet definitief bekendgemaakt wanneer het vierde seizoen van Kopen Zonder Kijken zal verschijnen op Videoland, maar naar verwachting zal dit in de loop van 2021 zijn. Bij nieuws over een datum houden we je op de hoogte via je mail.

  • Is Kopen Zonder Kijken ook ergens anders online te kijken dan op Videoland?

    Kopen Zonder Kijken is niet op Netflix, Amazon Prime Video of Disney+ te bekijken, maar wel op NLZIET (een maand gratis) en natuurlijk Videoland.

→ Alles voor een prachtig huis met bijpassende aanbiedingen vind je hier 🍿

Komt er een Kopen Zonder Kijken seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Tegelijkertijd met het vierde deel van de serie is ook meteen seizoen 5 van Kopen Zonder Kijken besteld door RTL. Zodra we meer weten over de lanceringsdatum van dit vervolgseizoen, zal het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer vermeld worden.

Welke teaser of trailer is er van Kopen Zonder Kijken seizoen 4?

Er is helaas (nog) geen trailer te zien van het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken, maar je kunt wel alvast in de stemming komen met de beelden van het derde deel van de populaire huizenserie.

Kopen Zonder Kijken #1 (2020) | "Vind je dit echt mooi? Wel eerlijk zijn hè" | Eigen Huis & Tuin