Vierde seizoen van ‘Kopen Zonder Kijken’ gaat vandaag van start bij Videoland & NLZIET

Het was de absolute sensatie onder de huizenprogramma’s in 2020: Kopen Zonder Kijken! Stellen kopen een nieuw huis zonder te hebben gekeken hoe het eruit ziet en de ploeg van RTL gaat aan de slag om van dit huis hun absolute droomwoning te maken. Na het uiterst succesvolle derde deel van de serie is men benieuwd of er ook een nieuw seizoen aan zit te komen in 2021. Kijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Kopen Zonder Kijken seizoen 4 op Videoland!

Waar gaat het verhaal van Kopen Zonder Kijken over?

Woonprogramma waarin acht stellen de zoektocht én aankoop van hun nieuwe woning uit handen geven. De stellen laten Martijn Krabbé en zijn team een huis voor hen zoeken, kopen en verbouwen.

Soort: Serie
Categorie: Reality, Lifestyle
Jaar: 2019
Duur: 4 seizoenen
Kijken: Bekijk direct bij Videoland

Wanneer komt Kopen Zonder Kijken seizoen 4 op Videoland?

In december 2020 liet presentator Martijn Krabbé weten dat er niet alleen een vierde, maar ook nog direct een vijfde seizoen van Kopen Zonder Kijken besteld is door RTL. Ook liet hij bij deze aankondiging aan RTL Boulevard weten dat er een nieuwe bingokaart uit de kast kan worden getrokken, want het zal niet meer enkel om stalen deuren en visgraatvloeren gaan draaien.

Inmiddels heeft het televisienetwerk ook bekendgemaakt wat de release datum wordt. Vanaf 30 augustus zal elke maandag een nieuwe aflevering van Kopen Zonder Kijken op Videoland, televisie en NLZIET te zien zijn. De eerste aflevering gaat over Yort en Merel, een stel dat samenwoont met hun twee zoontjes in Assendelft. Hun huis wordt nu echt te klein, dus willen zij graag verhuizen. Zij komen er samen absoluut niet uit en hebben dringend hulp nodig. De huizenmarkt zit muur- en muurvast, dus wat nou als het niet lukt? Martijn Krabbé en zijn team gaan de uitdaging graag aan.

→ Alles voor een prachtig huis met bijpassende aanbiedingen vind je hier 🍿

Uitzendschema

AfleveringWeekdagDatum
1Maandag30 augustus 2021
2Maandag6 september 2021
3Maandag13 september 2021
4Maandag20 september 2021
5Maandag27 september 2021
6Maandag4 oktober 2021
7Maandag11 oktober 2021
8Maandag18 oktober 2021
9Maandag25 oktober 2021

Komt er een Kopen Zonder Kijken seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Tegelijkertijd met het vierde deel van de serie is ook meteen seizoen 5 van Kopen Zonder Kijken besteld door RTL. Zodra we meer weten over de lanceringsdatum van dit vervolgseizoen, zal het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer vermeld worden.

Welke teaser of trailer is er van Kopen Zonder Kijken seizoen 4?

Er is helaas (nog) geen trailer te zien van het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken, maar je kunt wel alvast in de stemming komen met de beelden van het derde deel van de populaire huizenserie.