Komt er nog een seizoen van ‘Kopen Zonder Kijken’?

In maart 2024 ging het zevende seizoen van Kopen Zonder Kijken van start op tv. De laatste aflevering staat in mei op het programma, maar veel mensen vragen zich af of het daarbij blijft. Komt er een nieuw seizoen van Kopen Zonder Kijken? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Seizoen 7 van ‘Kopen Zonder Kijken’ is nog in volle gang

Op 11 maart was het zover: Kopen Zonder Kijken was terug op tv. Kijkers waren direct enthousiast over de eerste aflevering, waar alleenstaande moeder Myra samen met haar zoon Toon een huis zocht. Ook dit seizoen staan presentator Martijn Krabbé, makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en interieurstyliste Roos Reedijk klaar om woningzoekers te hulp te schieten.

Seizoen 7 bestaat uit tien afleveringen. Dit betekent dat de laatste aflevering op maandag 13 mei op tv te zien is. Op Videoland kijk je overigens een week vooruit, waardoor je de laatste aflevering daar al op maandag 6 mei bekijkt. Dit is het uitzendschema van RTL:

AfleveringWeekdagDatum
1Maandag11 maart 2024
2Maandag18 maart 2024
3Maandag25 maart 2024
4Maandag1 april 2024
5Maandag8 april 2024
6Maandag15 april 2024
7Maandag22 april 2024
8Maandag29 april 2024
9Maandag6 mei 2024
10Maandag13 mei 2024

Komt er een nieuw seizoen van ‘Kopen Zonder Kijken’?

Heel goed nieuws, want een achtste seizoen van Kopen Zonder Kijken is al besteld. Dit hebben de makers een tijdje terug bevestigd. Ook werd er al druk naar kandidaten gezocht, dus we zijn nog niet van ons favoriete woonprogramma af. Martijn Krabbé heeft in een interview aangegeven dat ze “terug naar de basis gaan”.

Wanneer seizoen 8 verschijnt, is nog onbekend. Waarschijnlijk is het in het voorjaar van 2025 zover, maar een precieze releasedatum kunnen we helaas nog niet met je delen.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse tv? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Meer informatie over het programma

‘Kopen Zonder Kijken’ is een woonprogramma waarin stellen de zoektocht én aankoop van hun nieuwe woning uit handen geven. De huizenmarkt is oververhit en voor veel mensen is het bijna onmogelijk om een woning naar hun zin te kunnen kopen. In een laatste poging om toch een huis te bemachtigen, geven verschillende stellen presentator Martijn Krabbé en zijn team toestemming om een huis voor hen te zoeken, kopen en verbouwen. Een huis dat zij pas voor het eerst zien nadat de koopovereenkomst getekend is. 

TitelKopen Zonder Kijken
SoortSerie
Jaar2019-
TaalNederlands
Duur7 seizoenen
CategorieReality
PresentatorMartijn Krabbé
TeamAlex van Keulen, Bob Sikkes, Roos Reedijk

Synopsis: RTL

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.