Yes! Op deze datum keert ‘Kopen Zonder Kijken’ terug op tv

We hebben het al een tijd zonder ons favoriete klus- en woonprogramma moeten doen. Gelukkig hebben we nu goed nieuws, want er staat een gloednieuw seizoen van Kopen Zonder Kijken voor de deur. In de oververhitte woningmarkt geven stellen de zoektocht en aankoop van hun nieuwe woning uit handen. Presentator Martijn Krabbé, makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en interieurstyliste Roos Reedijk springen bij. In dit artikel vertellen we je alles over de datum waarop het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken op tv te zien is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Team van ‘Kopen Zonder Kijken’ schiet te hulp

Dit jaar is het tijd voor het 7e seizoen van Kopen Zonder Kijken. Het eerste seizoen ging van start in 2019. Inmiddels is het kijkcijferkanon niet meer van de buis weg te denken. Kijkers smullen dan ook van de zoektocht naar de perfecte woning. Uiteraard gaat dit niet zonder slag of stoot, waarbij de woonwensen meestal altijd moeten worden bijgesteld en de emoties hoog oplopen.

Vrijwel altijd eindigt het programma met tranen van geluk. Door de jaren heen zijn er dan ook ontzettend veel mensen geholpen bij hun zoektocht naar een nieuw huis. Ook dit seizoen staan presentator Martijn Krabbé, makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en interieurstyliste Roos Reedijk klaar om te hulp te schieten.

Datum van het nieuwe seizoen

Even was het onzeker of er nog een nieuw seizoen van het populaire tv-programma zou verschijnen. Het was namelijk lange tijd onduidelijk of RTL op nog een reeks zat te wachten. Gelukkig voor alle kijkers verschijnt er dit jaar een nieuw seizoen van Kopen Zonder Kijken.

En er is meer goed nieuws, want ook seizoen acht is inmiddels bevestigd. Het lijkt erop dat we dus nog lang kunnen genieten van het klusprogramma. Maar wanneer kunnen we het zevende seizoen van Kopen Zonder Kijken verwachten? Omcirkel maandag 11 maart in je agenda, want dan verschijnt om 20:30 uur op RTL 4 de eerste aflevering.

Uitzendschema ‘Kopen Zonder Kijken’

De eerste aflevering verschijnt dus op maandag 11 maart op tv. Het vorige seizoen bestond uit tien afleveringen. Mocht seizoen 7 net als vorige keer weer uit tien afleveringen bestaan, dan ziet het uitzendschema er als volgt uit. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

AfleveringWeekdagDatum
1Maandag11 maart 2024
2Maandag18 maart 2024
3Maandag25 maart 2024
4Maandag1 april 2024
5Maandag8 april 2024
6Maandag15 april 2024
7Maandag22 april 2024
8Maandag29 april 2024
9Maandag6 mei 2024
10Maandag13 mei 2024

Meer informatie over het programma

‘Kopen Zonder Kijken’ is een woonprogramma waarin stellen de zoektocht én aankoop van hun nieuwe woning uit handen geven. De huizenmarkt is oververhit en voor veel mensen is het bijna onmogelijk om een woning naar hun zin te kunnen kopen. In een laatste poging om toch een huis te bemachtigen, geven verschillende stellen presentator Martijn Krabbé en zijn team toestemming om een huis voor hen te zoeken, kopen en verbouwen. Een huis dat zij pas voor het eerst zien nadat de koopovereenkomst getekend is. 

TitelKopen Zonder Kijken
SoortSerie
Jaar2019-
TaalNederlands
Duur7 seizoenen
CategorieReality
PresentatorMartijn Krabbé
TeamAlex van Keulen, Bob Sikkes, Roos Reedijk

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.