Inspiratie nodig voor het kerstdiner? Dan moet je dit kookprogramma zien

Dit weekend is het zover: de feestdagen. Naast gezelligheid en samenzijn brengt het vaak ook een hoop stress met zich mee. Want wat moet je nu weer op tafel toveren? Met welke maaltijd kun je je vrienden of familie dit jaar verbluffen? En hoe kun je dit doen zonder je halve maandsalaris kwijt te zijn? Als je nog inspiratie nodig hebt, hebben wij een leuke kijktip voor je: Budget Battle op discovery+.

Lekker én budget-proof koken met ‘Budget Battle’

Vaak verwachten gasten dat je tijdens de feestdagen de ene na de andere gang op tafel tovert. Als je inspiratie nodig hebt om dit op een lekkere én budget-proof manier te doen, dan is de serie Budget Battle een echte aanrader.

Acteur Casey Webb presenteert de boel en vier gastronomische chef-koks nemen het tegen elkaar op om de beste 5-sterrenmaaltijden te maken. Hier krijgen ze een klein budget voor. Dat vergt dus een hoop van hun creativiteit. Hoe kun je met ingeblikt vlees, overgebleven snoep en zelfs babyvoeding een luxe maaltijd op tafel toveren? Interessant om even te bekijken voor het klaarmaken van je kerstdiner—misschien doe je nog inspiratie op. Er zijn nu zes afleveringen van de serie te streamen op discovery+.

Andere kookprogramma’s op discovery+

Discovery+ is natuurlijk dé streamingdienst voor documentaires en realityshows, maar je vindt hier ook een hele hoop kookprogramma’s. Hier kun je dus nog veel meer inspiratie opdoen voor het kerstdiner. In het programma Amy Schumer Learns to Cook leert bekende actrice en komiek Amy Schumer bijvoorbeeld van haar partner, chef-kok Chris Fischer, koken met de ingrediënten die ze nog in huis hebben. Ook heel interessant!

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je ook het volledige aanbod van de streamingdienst. Ontmoet ook andere liefhebbers om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland

Synopsis: discovery+
Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.