Waar kun je ‘Koningshuis the Musical’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

In maart is er een nieuwe Nederlandse serie op de buis verschenen: Koningshuis the Musical. De satirische komedieserie volgt een musicalproductie over het Nederlandse koningshuis. De acteurs kampen achter de schermen met behoorlijk wat problemen. Misschien wil je dit wel zien, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je de serie ‘Koningshuis de Musical’ online kijken?

Koningshuis de Musical verscheen op zondag 24 maart op de buis. Zes weken lang kun je iedere zondagavond een aflevering kijken op NPO 3 om 20:20 uur. Maar hoe zit het met terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Koningshuis the Musical bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Ook kun je nu al het hele seizoen vooruitkijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Koningshuis the Musical niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Koningshuis de Musical en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal van ‘Koningshuis the Musical’

Hoe gaat het eraan toe achter de schermen bij een musicalproductie over De Oranjes? De cast en crew worden achter de schermen gevolgd in de week voor de honderdste voorstelling van de show. De wereld achter de schermen blijkt een stuk minder rooskleurig en glamorous te zijn dan op het toneel.

Streaming informatie over de serie

TitelKoningshuis the Musical
Jaar2024
SoortSerie
Duur6 afleveringen
TaalNederlands
CategorieKomedie
CastValentijn Benard, Sarah Janneh, Noortje Herlaar, Robbert van den Bergh, Daniel Cornelissen, Henk Poort, Marcel Hensema, Kok-Hwa Lie, Beppie Melissen, Diederik Ebbinge, Mitch Blaauw, Sanne Franssen, Mark Kraan, Peter van de Witte, Sadettin Kirmiziyüz

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.