Waar kun je de serie ‘Komt Een Man Bij De Dokter’ (2012-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de nieuwe serie Komt Een Man Bij De Dokter (2012-) online kijken kunnen. In deze serie volgen we de chaotische en absurde levens van de hoofdpersonages. Hieronder geven we aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de serie ‘Komt Een Man Bij De Dokter’ (2012-) online kijken?

Er zijn inmiddels zes seizoenen verschenen van Komt Een Man Bij De Dokter. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen per platform in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Komt Een Man Bij De Dokter bij Amazon Prime Video in Nederland. De zes seizoenen van de serie zijn hier nu te bingen. En als je je direct aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Komt Een Man Bij De Dokter helaas niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de serie Komt Een Man Bij De Dokter jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de serie niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie Komt Een Man Bij De Dokter nu niet te vinden.

Verhaal van serie ‘Komt Een Man Bij De Dokter’ (2012-)

Zesde seizoen met moppen die draait om de absurde en soms chaotische avonturen van de onhandige hoofdpersonen die altijd weer onverwacht uit de hoek komen in de meest onwaarschijnlijke situaties. Of het nu gaat om bizarre medische ongelukjes, komische doktersbezoeken of absurde café situaties. De serie biedt een luchtige kijk op het leven met een mix van slapstick, satire en zwarte humor.

Streaming informatie over de serie

TitelKomt Een Man Bij De Dokter
Jaar2012-
SoortSerie
Duur6 seizoenen
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseurAllard Westenbrink
CastLeo Alkemade, Michiel Varga, Marieke Westenenk

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.