‘Ferry: De Serie’ is een hit en nu komt er ook nog een tweede ‘Ferry’-film

Ferry Bouman is een waar kijkcijferkanon. We leerden het personage kennen in Undercover, maar daarna stal hij onze harten ook in de Ferry-film uit 2021 en in het gloednieuwe Ferry: De Serie. Veel fans vragen zich dan ook af over er nog een Ferry De Film 2 op Netflix komt. In dit artikel vertellen we je alles wat je hierover moet weten.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Komt er een ‘Ferry: De Film 2’ op Netflix?

In 2021 werden Undercover-fans verblijd met Ferry, een film over het favoriete personage van velen: Ferry Bouman. In de film zien we hoe hij Amsterdam verlaat om in Brabant aan de slag te gaan. Kijkers streamden de titel massaal en hoopten daarna op een tweede film. Maar gaat die er eigenlijk nog komen nu we ook al getrakteerd zijn op Ferry: De Serie?

Het antwoord is prettig: ja, die komt er! Met de lancering van de splinternieuwe serie, die massaal gebinged wordt en bij kijkers erg in de smaak valt, leek de kans op een uitbreiding van het ‘Ferry-universum’ al zeker niet uit te sluiten. Op woensdag 16 november kwam daar dan echter het verlossende woord in de onderstaande post van @NetflixNL.

Verhaal en releasedatum van de vervolgfilm

De tweede Ferry-film begint op een moment in het leven van de voormalig drugsbaron waarop hij alles heeft verloren. Nu leeft hij een teruggetrokken leven, ver weg van Brabant. Zijn verleden is gevuld met geweld, leugens en een spoor van verraad. Op het eerste gezicht lijkt het goed te gaan, maar diep van binnen achtervolgt zijn geweten hem. Zal de stoere drugsbaron met pensioen gaan of heeft hij nog een laatste truc in petto?

In 2024 zal de film op Netflix komen, maar een exacte releasedatum is nog niet bekend. Doorgaans zorgt de filmperiode en benodigde tijd van nabewerking er echter voor dat we minstens een paar maanden tot een jaar moeten wachten, dus de herfst van volgend jaar lijkt geen gekke schatting. We laten het als eerste weten via je mail en onze website & social media-kanalen zodra hier meer bekend over wordt gemaakt.

Hoe zit het met ‘Ferry: De Serie’: komt er een seizoen 2?

Het eerste seizoen van Ferry: De Serie is een grandioos succes. Toch is het nu nog niet duidelijk of er ook een tweede seizoen zal komen. Netflix moet nog aankondigen of zij meer afleveringen gaan bestellen of niet. We zijn echter nog lang niet bij de verhaallijn van Undercover beland, dus er is zeker kans dat er nog meer gaat komen. Zodra we bericht krijgen van Netflix, werken we deze pagina direct bij.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Meer informatie over ‘Ferry’ uit 2021

Voordat Ferry Bouman drugsbaron werd, ging hij terug naar zijn geboorteplaats op een wraakmissie, waarbij zijn loyaliteit werd beproefd en hij een grote liefde ontmoette.

TitelFerry
Jaar2021
SoortFilm
Duur1 uur en 46 minuten
TaalNederlands
GenreActie, Misdaad
CastFrank Lammers, Elise Schaap, Huub Stapel, Monic Hendrickx, Raymond Thiry, Maarten Heijmans, Yannick van de Velde

Synopsissen: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.