Komt er een seizoen 3 van ‘The Mole’? En wanneer dan?

Wie is de Mol? Naast een Nederlandse en Belgische Mol kan ook een Amerikaanse saboteur natuurlijk niet ontbreken. In 2024 mogen we weer op zoek gaan naar de persoon die probeert zo min mogelijk geld in de pot te brengen. Maar is dit de laatste reeks, of komen er nog meer seizoenen van de populaire serie? Oftewel: komt er een The Mole seizoen 3? En wanneer dan?

Komt er een derde seizoen van ‘The Mole’?

In 2022 kon je voor het eerste kijken naar The Mole. Deze spelshow zit hetzelfde in elkaar als Wie is de Mol en De Mol België: een groep mensen probeert geld in de pot te spelen, maar er is één iemand in hun midden die de boel saboteert. In 2024 verscheen het tweede seizoen en nu rijst de vraag of er nog een derde reeks gemaakt wordt.

Op dit moment heeft Netflix dit nog niet bevestigd noch ontkent. Het zou dus kunnen dat er nóg een Amerikaanse Mol opstaat, maar dit is tot nu toe nog niet aangekondigd. Uiteraard werken we deze pagina bij als we meer weten.

Wanneer komt ‘The Mole’ seizoen 3 op Netflix?

Op dit moment weten we dus nog niet óf er een derde deel van The Mole verschijnt. Het is dan ook niet bekend wanneer we ernaar kunnen kijken. Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen. Hieronder bekijk je direct het uitzendschema van The Mole seizoen 2.

AfleveringWeekdagReleasedatum
1Vrijdag28 juni 2024
2Vrijdag28 juni 2024
3Vrijdag28 juni 2024
4Vrijdag28 juni 2024
5Vrijdag28 juni 2024
6Vrijdag5 juli 2024
7Vrijdag5 juli 2024
8Vrijdag5 juli 2024
9Vrijdag12 juli 2024
10Vrijdag12 juli 2024

Ook Nederlandse ‘Wie is de Mol’ streaming-editie van start

Terwijl de Amerikaanse Mol ontmaskerd wordt, is er ook een Nederlandse Mol naar boven gekropen. Tien onbekende kandidaten zijn vertrokken naar het betoverende Oman, ogenschijnlijk voor een nieuw spelprogramma. Daar blijken ze ineens onderdeel uit te maken van het immens populaire WIDM. Er is een saboteur in hun midden die ze zullen moeten ontmaskeren. Vanaf vrijdag 28 juni zie je hoe het de deelnemers vergaat.

→ Benieuwd naar de Nederlandse versie? Bekijk direct Wie is de Mol? streaming-editie 🤩

Meer informatie over het programma

In deze nieuwe versie van de klassieke cultserie voltooien twaalf spelers uitdagingen terwijl ze proberen vast te stellen wie van hen de missies saboteert.

TitelThe Mole
Jaar2022-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieReality, Spelshow

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.