Komt er een The Kissing Booth 4 op Netflix?

Na drie razend populaire delen van romantische komediefilmreeks The Kissing Booth zijn kijkers benieuwd of Joey King nog een vierde keer in de huid van Elle zal kruipen of dat het na drie delen gedaan is. Lees hieronder wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van The Kissing Booth 4 op Netflix.

→ Alle boeken waarop de filmreeks van The Kissing Booth gebaseerd is vind je hier 📚

Waar gaat het verhaal van The Kissing Booth over?

In de meest recente (derde) film van The Kissing Booth is het de zomer voor Elle naar de universiteit gaat, en ze staat voor de moeilijkste beslissing van haar leven: door het land trekken met haar dromerige vriendje Noah of haar levenslange belofte nakomen om met haar BFF Lee naar de universiteit te gaan. Wiens hart zal Elle breken?

Soort: Films
Jaar: 2018
Duur: 3 films
Categorie: Komedie, Romantiek
Regisseur: Vince Marcello
Schrijvers: Vince Marcello, Beth Reekles
Cast: Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney
IMDb: 6,0 voor deel 1 | 6,1 voor deel 2 | 5,7 voor deel 3
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Komt er een The Kissing Booth 4 of is deel 3 het laatste?

Helaas hebben we slecht nieuws voor je. Er komt namelijk geen vierde film van The Kissing Booth. In het onderstaande Instagram-bericht zie je dat het officiële account van de Netflix-filmreeks dit nieuws al heeft bevestigd.

Ze noemen de film “The End of an Era” (in het Nederlands “het einde van een tijdperk”). Dat klopt helaas, want Netflix heeft bekendgemaakt dat de derde film het einde van een geliefde trilogie zou worden. Is er dan geen sprankje hoop meer? Nee, dat is nou ook weer niet het geval. Zo wordt er wel eens een spin off-film of -serie van populaire titels gemaakt, zoals bij To All The Boys het geval was. Ook die filmreeks zou na drie delen eindigen, maar blijkt alsnog een eigen serie te krijgen. We blijven dus hopen. Misschien maar een #SaveTheKissingBooth delen dan?