Komt er een ‘Frozen 3’? – Releasedatum, trailer en meer

We hebben inmiddels al een tijdje niks meer gehoord van The Walt Disney Company en haar bijbehorende streamingdienst Disney+ over een eventueel vervolg op de razend populaire animatiefilms Frozen en Frozen 2. In dit artikel bespreken wij alles wat er bekend is over de release datum en trailer en beantwoorden wij de vraag: komt er een Frozen 3?

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Komt er een Frozen 3?

Na het succes van de eerste film Frozen (2013) en het populaire vervolg Frozen 2 (2019), leek een derde film in de reeks ‘Frozen 3‘ een zekere zaak voor The Walt Disney Company. Het vervolg Frozen 2 werd zelfs na zijn release in november 2019 de meest winstgevende animatiefilm aller tijden. Ondanks het grote succes van de Frozen-films en de opbrengsten van Frozen gerelateerde speelgoed, is een release datum, trailer of andere concrete details over een eventuele derde film nog onbekend.

Wanneer we weer rijen met Frozen lyrics zingende kinderen voor de bioscoop kunnen verwachten is dus nog onduidelijk. Al ging er vorige keer ook een periode van zes jaar tussen de releases van de eerste twee films voorbij. Hierdoor zou een derde deel ook mogelijk pas over langere tijd verwacht kunnen worden. Als deze trend inderdaad wordt doorgezet, zouden fans misschien tot 2025 moeten wachten op een bioscooprelease van Frozen 3.

Frozen 1 & 2 zijn momenteel op Disney+ te zien

Ook de populariteit van deze films lijkt zeker niet afgenomen. Kinderen vragen immers nog altijd voor verjaardagen, kerst en sinterklaas cadeautjes van de winterse en uiterst meezingbare animatiemusical. Gelukkig zijn de eerste twee films uit de Frozen-reeks momenteel op Disney+ te zien. Bekijk hier Frozen op Disney+ en bekijk hier Frozen II op Disney+.

Naast Frozen 1 en Frozen 2 zijn er op Disney+ nog meer ijzige avonturen te beleven zoals Frozen Fever (2015), Olaf’s Frozen Adventure (2017) en Once Upon a Snowman (2020). Ook kunnen liefhebbers via de streamingdienst een kijkje achter de schermen nemen in Into the Unkown: Making Frozen 2 (2020).

Trailer van de populaire animatiefilms

Over het verhaal van een mogelijke Frozen 3 is helaas nog niets bekend en ook de release datum en trailer zijn dus tot op heden niet beschikbaar. Maar om alvast in de stemming te komen hebben wij de trailers voor Frozen 1 en Frozen 2 voor jullie neergezet.

Pak alvast je Frozen lyrics erbij en maak je met een dekentje op de bank klaar voor een avond met Elsa, Olaf en Anna! Let it go, let it go, let it goooo!

Disney's Frozen Official Trailer
Frozen 2 Official Trailer
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.