Komt er een deel 5 van de ‘After’-reeks?

Hardin en Tessa zijn weer terug op het witte doek, want After Ever Happy draait nú in de bioscoop. In dit allernieuwste deel van de reeks komen we er eindelijk achter of hun liefdesverhaal eindigt in een sprookje of er toch nog een einde aan komt. Nu deze film te zien is, krijgen we vaak vragen binnen over een eventueel vervolg. In dit artikel vind je dan ook antwoord op de vraag: komt er een After 5?

Komt er een After 5?

Goed nieuws voor fans van de After-reeks, want na After Ever Happy is het verhaal van Hardin en Tessa nog niet voorbij! Er komt dus een After 5. Onlangs heeft het officiële Twitter-kanaal van de filmreeks dit bekendgemaakt (zie hieronder). Hierbij lieten ze weten dat het filmen van het vijfde deel al klaar is, dus misschien verschijnt deze film eerder dan verwacht. De film gaat After Everything heten en zowel Josephine Langford (Tessa) als Hero Fiennes Tiffin (Hardin) spelen als het goed is gewoon weer mee!

Eerder werd in een interview met Teen Vogue bekend dat er nog twee After-films aan zouden komen: een prequel vanuit het perspectief van Hardin en een sequel over de kinderen van Hardin en Tessa. After Everything lijkt geen van beide te zijn, maar als slothoofdstuk te dienen van de complete After-serie. Anders dan de andere vier films, zal deze dus niet gebaseerd zijn op een boek van Anna Todd. Waar de film dan wel over gaat, is op dit moment nog niet bekend. En of de prequel en sequel daarna ook nog gemaakt gaan worden, dat weten we ook nog niet. Uiteraard hoor je het altijd via je mail of onze social media-kanalen als er meer bekend is.

Meer informatie over ‘After Ever Happy’

In het vierde deel van de After-serie worden Tessa en Hardin gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt.

TitelAfter Ever Happy
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
RegisseurCastille Landon
CastJosephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Chance Perdomo, Louise Lombard, Rob Estes, Arielle Kebbel, Carter Jenkins
After Ever Happy | trailer | 25 augustus in de bioscoop

Synopsis: Independent Films

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.