Komt er een deel 5 van de ‘After’-reeks?

Hardin en Tessa waren onlangs terug op het witte doek in After Ever Happy. In dit allernieuwste deel van de reeks komen we er eindelijk achter of hun liefdesverhaal eindigt in een sprookje of er toch nog een einde aan komt. Nu deze film te zien is, krijgen we vaak vragen binnen over een eventueel vervolg. In dit artikel vind je dan ook antwoord op de vraag: komt er een After 5?

Komt er een ‘After 5’?

Goed nieuws voor fans van de After-reeks, want na After Ever Happy is het verhaal van Hardin en Tessa nog niet voorbij. Er komt dus een After 5. De film gaat After Everything heten en zowel Josephine Langford (Tessa) als Hero Fiennes Tiffin (Hardin) spelen gewoon weer mee.

Eerder werd in een interview met Teen Vogue bekend dat er nog twee After-films aan zouden komen: een prequel vanuit het perspectief van Hardin en een sequel over de kinderen van Hardin en Tessa. After Everything lijkt geen van beide te zijn, maar als slothoofdstuk te dienen van de complete After-serie. De synopsis luidt als volgt: “Het vijfde en laatste deel van de After-serie draait om de emotionele ontknoping van de tijdloze romance tussen Hardin en Tessa. Ze hebben alles al meegemaakt als koppel, dus de enige vraag die overblijft is: wat gebeurt er After Everyting?”

Wanneer komt ‘After 5’ uit?

De film verschijnt op 13 september 2023 op het witte doek. Nog eventjes geduld hebben dus. Om alvast in de stemming te komen, bekijk je hieronder de trailer.

After Everything | Official Trailer | Voltage Pictures

Meer informatie over ‘After Ever Happy’

In het vierde deel van de After-serie worden Tessa en Hardin gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt.

TitelAfter Ever Happy
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
RegisseurCastille Landon
CastJosephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Chance Perdomo, Louise Lombard, Rob Estes, Arielle Kebbel, Carter Jenkins

Synopsis: Independent Films

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.