Komt er een deel 5 van de ‘After’-reeks?

Hardin en Tessa waren afgelopen jaar terug op het witte doek in After Ever Happy. In dit allernieuwste deel van de reeks komen we er eindelijk achter of hun liefdesverhaal eindigt in een sprookje of er toch nog een einde aan komt. Nu deze film ook te streamen is op Amazon Prime Video, krijgen we vaak vragen binnen over een eventueel vervolg. In dit artikel vind je dan ook antwoord op de vraag: komt er een After 5?

Komt er een ‘After 5’?

Goed nieuws voor fans van de After-reeks, want na After Ever Happy is het verhaal van Hardin en Tessa nog niet voorbij. Er komt dus een After 5. De film gaat After Everything heten en zowel Josephine Langford (Tessa) als Hero Fiennes Tiffin (Hardin) spelen gewoon weer mee.

Eerder werd in een interview met Teen Vogue bekend dat er nog twee After-films aan zouden komen: een prequel vanuit het perspectief van Hardin en een sequel over de kinderen van Hardin en Tessa. After Everything lijkt geen van beide te zijn, maar als slothoofdstuk te dienen van de complete After-serie. De synopsis luidt als volgt: “In het vijfde en laatste deel van de After-serie worstelt Hardin om verder te gaan met zijn leven. Geplaagd door een writer’s block en de verpletterende breuk met Tessa, reist Hardin naar Portugal op zoek naar een vrouw die hij in het verleden heeft gekwetst – en om zichzelf te vinden. Hij realiseert zich dat hij moet veranderen om Tessa terug te winnen, voordat hij de ultieme verbinding aan kan gaan.”

🍿 Let op: Meer lezen over deze gloednieuwe film? Check dan snel het artikel ➝ Dit is alles wat je moet weten over ‘After Everything’

Wanneer komt ‘After 5’ uit?

De film verschijnt op 13 september 2023 op het witte doek. Je hoeft dus helemaal niet lang meer geduld te hebben. Om alvast in de stemming te komen, bekijk je hieronder de trailer.

Meer informatie over ‘After Everything’

TitelAfter Everything
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 34 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
RegisseurCastille Landon
CastHero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Benjamin Mascolo, Mimi Keene, Stephen Moyer, Louise Lombard

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.