Komt er een ‘Enola Holmes 3’ op Netflix? – Releasedatum, trailer en meer

In 2020 verscheen de sprankelende Enola Holmes voor het eerst op Netflix in haar eigen film. Daarna hebben we twee jaar lang moeten wachten, maar in 2022 keerde onze favoriete speurneus weer terug. Millie Bobby Brown, Henry Cavill en Helena Bonham-Carter verschenen in een gloednieuw verhaal. Maar komt er hierna nóg een film over het zusje van Sherlock Holmes? Oftewel: komt er een Enola Holmes 3 op Netflix? In dit artikel delen we al het nieuws dat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Enola Holmes 3’ op Netflix?

Op het moment van schrijven is nog niet bekendgemaakt of er een derde film in de Enola Holmes-reeks gemaakt gaat worden. De kansen zijn echter groot. Het eerste deel van de filmsreeks was namelijk een van Netflix’ grootste successen en ook de verwachting voor Enola Holmes 2 zijn weer hooggespannen. Dit zou daarom zomaar eens een langlopende franchise kunnen worden bij de streaminggigant.

Een andere reden dat we een Enola Holmes 3 kunnen verwachten, is het feit dat Nancy Springer maar liefst acht boeken over het personage geschreven heeft. De eerste twee zijn inmiddels verfilmd, maar er is dus nog genoeg bronmateriaal over. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail of onze social media-kanalen als een derde film daadwerkelijk bevestigd wordt.

Waar gaat het verhaal van ‘Enola Holmes 2’ over?

Enola neemt haar eerste officiële zaak als detective aan, maar om het mysterie van een vermist meisje op te lossen heeft ze hulp nodig van vrienden en van broer Sherlock.

TitelEnola Holmes 2
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 9 minuten
TaalEngels
CategorieMysterie, Historie, Drama
MakerHarry Bradbeer
CastMillie Bobby Brown, Henry Cavill, David Thewlis, Louis Partridge, Helena Bonham Carter, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster
KijkenHier op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.