Alles over Koen Kardashian

Je kunt hem kennen van zijn presentatieklussen bij MTV, zijn eigen realityserie bij discovery+ met Kim Feenstra of zijn excentrieke aanwezigheid op social media. Één ding is zeker: je kunt inmiddels niet meer om deze BN’er heen: Koen Kardashian hard aan de weg aan het timmeren! Hieronder vind je alles over de bekende Nederlander, van zijn leeftijd tot ‘before’-beelden, want zijn ouders tot zijn eigen boek en van zijn strijd met afkicken tot zijn Instagram.

Koen Kardashian: biografie

Wie is Koen Kardashian eigenlijk? De bekende Nederlander werd in 5 november 1992 geboren in Rotterdam en is dus op het moment van schrijven 29 lentes jong. Zijn bekende naam is eigenlijk een pseudoniem voor Koen Pieter van Dijk. Voor zover bekend heeft hij nu geen vriend/partner.

✍️ NaamKoen Pieter van Dijk
🙋‍♂️ PseudoniemKoen Kardashian
❤️ VriendOnbekend
🏠 GeboorteplaatsRotterdam
📅 Geboortedatum5 november 1992
📜 Leeftijd29 jaar*
📏 LengteOnbekend
🇳🇱 NationaliteitNederlands
📍 WoonplaatsOnbekend
📸 Instagram@koenkardashian
* Op het moment van schrijven

Eigen realityserie ‘Kim & Koen Gaan Het Anders Doen’ bij discovery+

Koen Kardashian gaat het samen met zijn goede vriendin Kim Feenstra eens helemaal anders doen. Ze verruilen in een splinternieuwe serie van discovery+ hun luxe, stadse leven vol glitter en glamour voor een echt boerenbestaan in het mooie Twente. Samen trekken ze in op de boerderij van (koeien)boer Gerrit in het pittoreske Usselo en laten zich onderdompelen in het boerenbedrijf van de familie.

De twee maken kennis met de tradities en gebruiken van de familie & de regio en dat betekent handen uit de mouwen! Koeien melken, op zondag naar de kerk, schapenhoeden, feesten in de keet en met 100 km per uur meedoen aan een heuse grasmaaierrace. Zijn het boeren in de dop of willen ze met gierende banden terug naar de stad? Vanaf 18 november 2021 is Kim & Koen Gaan Het Anders Doen hier exclusief te zien op discovery+. Vervolgens zal er elke donderdag een nieuwe aflevering online verschijnen. In totaal zullen er 8 afleveringen worden vertoond in het eerste seizoen van de serie. Wij namen alvast een kijkje, dus onze recensie kun je hier lezen.

Verder is Koen al eerder op de streamingdienst te zien geweest in het realityprogramma van Jaimie Vaes. Zij schitterden inmiddels al in twee seizoenen van Jaimie: In The Vaes Lane, samen met andere bekende sterren als Jorik Scholten (Lil’ Kleine) en Estelle Cruijff. Deze realityserie is net als Kim & Koen Gaan Het Anders Doen niet te zien bij Netflix, Videoland, Disney+, Amazon Prime Video of een andere streamingdienst in Nederland behalve discovery+.

Vroeger zag Koen Kardashian er zo uit

Koen maakt er geen geheim van dat hij wel eens iets aan zichzelf heeft laten doen. Veel mensen vragen zich af hoe hij eruit zag voordat hij plastische ingrepen als botox en fillers liet doen (‘before’-foto’s). Hieronder kun je enkele beelden vinden die Koen via zijn Instagram-pagina deelde in 2014, dus in ieder geval al een hele tijd geleden.

Eigen boek geschreven

Koen heeft samen met de auteur Mireille van Hout zijn eigen boek geschreven: Gelukkig Verloren. Het boek werd in december 2020 uitgebracht en gaat in op de hoogte- en dieptepunten van tien jaar uitbundig feesten. Hierin toont Koen een kwetsbare kant van zichzelf die je meeneemt naar zijn middelbare schooltijd, zijn trektocht door verschillende Europese steden en zijn leven vol luxe, feest, drank en drugs.

Koen Kardashian in de media

In de media wordt veel over Koen Kardashian gesproken, waarschijnlijk vanwege zijn excentrieke en energieke persoonlijkheid. Zo vragen veel mensen zich af wat het vermogen van de realityster en presentator is, maar is dat op dit moment niet bekend. Dat is overigens geen unieke vraag, want ook van multimiljonairs als Peter Gillis willen Nederlanders maar al te vraag weten wat hij in centen waard is.

Verder zijn volgers vaak benieuwd naar zijn vader, moeder, broers en zussen. Sommige mensen vragen zich zelfs af of Koen familie is van de bekende Kardashian-familie, maar dat is niet het geval. Zijn opvallende naam is enkel een pseudoniem voor zijn echte naam Koen Pieter van Dijk die hem door zijn ouders is gegeven.

Ook wil men maar al te graag weten of hij een partner heeft. Of eigenlijk beter gezegd: een vriend in plaats van een vriendin. De bekende Nederlander valt namelijk op mannen, zoals hij in het onderstaande fragment grappend met boer Gert en Kim Feenstra bespreekt. Op het moment van schrijven is echter niet bekend of Koen Kardashian in een relatie is en lijkt het erop dat hij single is.

Verder is hij zelf ook meermaals als presentator in de media verschenen. Hij werd namelijk bekend van zijn werk voor MTV, waarvoor hij programma’s presenteerde over hitshows als Ex on the Beach: Double Dutch, Meekijken met… en Inpakken met…, maar ook het populaire programma Just Tattoo of Us met niemand minder dan… Jaimie Vaes!

Verslaafd aan drank en drugs, dus afkicken

Het meest prominente verhaal over Koen in de media gaat echter vaak over zijn verslaving aan drank en drugs. Hij vertelt hierover ook in zijn eigen boek. In de zomer van dit jaar werd er nog in verschillende media geschreven over zijn vlucht naar Kaapstad, waar hij heen zou zijn gegaan om af te kicken van zijn verslaving aan alcohol en cocaïne. Een moeilijke tijd voor Koen natuurlijk en iedereen hoopt met hem mee dat hij hier sterker uit komt.

Koen Kardashian en Ferry Doedens

Een ander gegeven dat in de media groot is vermeld is de breuk tussen Koen Kardashian en Ferry Doedens. Zij waren vroeger goede vrienden, maar zijn door moeilijke gebeurtenissen uit elkaar gegroeid. Koen vertelt hier zelf openhartig over in een interview met presentator Kaj Nambiar in MTV Sitdown.