KNVB Beker-finale vrouwen 2024: ‘Ajax vs. Fortuna Sittard’ live kijken op tv en online | Maandag 20 mei 2024

Eindelijk is het zover: de KNVB Beker-finale van de vrouwen staat op de planning. Op maandag 20 mei 2024 om 14:30 uur staan Ajax en Fortuna Sittard tegenover elkaar. Benieuwd waar je de KNVB Beker-finale van de vrouwen kunt kijken? Hier vind je hoe je direct op tv en online kijken kunt naar de wedstrijd tussen Ajax en Fortuna Sittard.

ESPN 1 zendt de finale van de KNVB Beker tussen ‘Ajax vs. Fortuna Sittard’ uit maandag 20 mei 2024 om 14:30 uur

Op maandag 20 mei 2024 zendt ESPN 1 de KNVB Beker-finale van de vrouwen tussen Ajax en Fortuna Sittard uit. Momenteel is er maar één streamingdienst in Nederland die zowel ESPN in het pakket met tv-zenders heeft opgenomen als de mogelijkheid biedt om een gratis proefperiode aan te gaan. Dit is namelijk mogelijk via CANAL+. Hierdoor kun je er gratis ESPN 1 t/m 4 kijken, waaronder dus ook de bekerfinale tussen de Amsterdamse club en de ploeg uit Sittard.

Hoe het werkt? Dat is heel simpel. Ga hier naar de officiële website van de provider en klik op ‘Nu 7 dagen gratis’. Je vult je gegevens in, klikt twee keer op de groene knop met ‘Volgende’, verifieert je betalingsgegevens met één eurocent en kunt vervolgens meteen beginnen met het kijken van de match via de app of website op je computer, televisie, telefoon of elk ander apparaat.

Met het account dat je nu hebt, kun je 7 dagen gratis kijken naar meer dan 75 zenders, alle vier de ESPN-kanalen (en dus ook ESPN 1), films & series en meer. Als je toch van mening bent dat dit voor het bedrag van €14,95 niet jouw ding is, dan kun je nog altijd besluiten om je account binnen de eerste week kosteloos op te zeggen. Via de onderstaande groene knop kun je direct beginnen met kijken.

Op deze zender vind je het kanaal ESPN 1 per provider (Ziggo, KPN, Odido, etc.)

ESPN is dus de plek om naar de finale van de vrouwen uit de KNVB Beker te kijken. Veelal zijn deze zenders betaald, maar soms kun je gratis via je provider kijken naar uitzendingen wanner het eerste hoofdkanaal kosteloos ter beschikking van klanten wordt gesteld. Dit is ook het geval bij de KNVB Beker-finale van de vrouwen tussen Ajax en Fortuna Sittard op maandag 20 mei 2024 om 14:30 uur. Benieuwd op welk kanaal ESPN staat per provider? Hieronder vind je een overzicht van de locatie van de eerste ESPN-zender bij negen grote providers in Nederland. Belangrijk om te weten: een tv-emoji geeft aan dat ESPN 1 in je pakket zit, terwijl je bij een cadeau-emoji alle vier de zenders gratis krijgt.

ProviderKanaal ESPN 1Kijken
CANAL+29 🎁➡️ Kijk direct
Online401 🎁➡️ Kijk direct
Youfone21 📺➡️ Kijk direct
Ziggo18 📺▶️ Kijk direct
KPN14 📺▶️ Kijk direct
Odido150 📺▶️ Kijk direct
Caiway318▶️ Kijk direct
DELTA421▶️ Kijk direct
Solcon14 📺▶️ Kijk direct

Online live en terugkijken is mogelijk door televisie-uitzending

Veel mensen zijn benieuwd of het ook mogelijk is om via streamingdiensten online naar de KNVB Beker-finale van de vrouwen tussen Ajax en Fortuna Sittard te kijken. In het onderstaande overzicht zie je dat streamingdiensten als Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay en Videoland deze uitzending niet in hun aanbod opgenomen hebben. Wel kun je als abonnee van Canal+ Series zoals hierboven uitgelegd live naar meer dan 60 tv-zenders kijken, waaronder ESPN 1. Ook zijn de uitzendingen tot 7 dagen terug te kijken, waardoor je de hele wedstrijd nog steeds kunt zien als je de live uitzending zondagavond gemist hebt.

Canal Digitaal➡️ Ga direct naar de KNVB Beker-finale van de vrouwen op ESPN 1 via CANAL+. Hier kun je uitzendingen van ESPN tot een week terugkijken. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔️ Disney+De KNVB Beker-finale tussen Ajax en Fortuna Sittard is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je de finale niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze finale is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ NLZIETKijkers van NLZIET kunnen 38+ tv-zenders ontvangen via online tv-kijken en daarnaast is ook uitzending gemist beschikbaar, maar ESPN maakt op het moment van schrijven geen onderdeel uit van het zenderpakket.
⛔️ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar voetbalwedstrijden zij er niet te zien.
⛔️ Prime VideoDeze finale is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je voetbal niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is onder andere voetbal uit de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga te zien, maar geen Nederlands voetbal uit de KNVB Beker.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de uitzending nu niet te vinden.

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.