Gratis KNVB Beker finale ‘Feyenoord vs. N.E.C.’ op tv en online kijken in 2024

Op zondag 21 april 2024 om 18:00 uur is het eindelijk zover en wordt de KNVB Beker finale gespeeld. Deze editie staan Feyenoord en N.E.C. tegenover elkaar. Het duel wordt zoals altijd in de Kuip gespeeld. Uiteraard wil je deze bekerwedstrijd niet missen. Maar hoe kun je gratis kijken naar de KNVB Beker finale tussen Feyenoord en N.E.C. online en op tv?

👉 Je kunt hier op zondag 21 april 2024 om 18:00 uur hier gratis de KNVB Beker finale Feyenoord – N.E.C. kijken op ESPN 1

ESPN 1 zendt KNVB Beker finale ‘Feyenoord vs. N.E.C.’ uit op zondag 21 april 2024 om 18:00 uur

Op zondag 21 april 2024 zendt ESPN 1 de KNVB Beker finale tussen Feyenoord en N.E.C. uit. Momenteel is er maar één streamingdienst in Nederland die zowel ESPN in het pakket met tv-zenders heeft opgenomen als de mogelijkheid biedt om een gratis proefperiode aan te gaan. Dit is namelijk mogelijk via CANAL+. Hierdoor kun je er gratis ESPN 1 t/m 4 kijken, waaronder dus ook de bekerfinale tussen de Rotterdammers en de ploeg uit Nijmegen.

Hoe het werkt? Dat is heel simpel. Ga hier naar de officiële website van de provider en klik op ‘Nu 7 dagen gratis’. Je vult je gegevens in, klikt twee keer op de groene knop met ‘Volgende’, verifieert je betalingsgegevens met één eurocent en kunt vervolgens meteen beginnen met het kijken van de match via de app of website op je computer, televisie, telefoon of elk ander apparaat.

Met het account dat je nu hebt, kun je 7 dagen gratis kijken naar meer dan 75 zenders, alle vier de ESPN-kanalen (en dus ook ESPN 1), films & series en meer. Als je toch van mening bent dat dit voor het bedrag van €14,95 niet jouw ding is, dan kun je nog altijd besluiten om je account binnen de eerste week kosteloos op te zeggen. Via de onderstaande groene knop kun je direct beginnen met kijken.

Op deze zender vind je het kanaal ESPN 1 per provider (Ziggo, KPN, Odido, etc.)

ESPN is dus de plek om naar de finale uit de KNVB Beker te kijken, maar ook naar wedstrijden uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Veelal zijn deze zenders betaald, maar soms kun je gratis via je provider kijken naar uitzendingen wanner het eerste hoofdkanaal kosteloos ter beschikking van klanten wordt gesteld. Dit is ook het geval bij de KNVB Beker finale tussen Feyenoord en N.E.C. op zondag 21 april 2024 om 18:00 uur. Benieuwd op welk kanaal ESPN staat per provider? Hieronder vind je een overzicht van de locatie van de eerste ESPN-zender bij negen grote providers in Nederland. Belangrijk om te weten: een tv-emoji geeft aan dat ESPN 1 in je pakket zit, terwijl je bij een cadeau-emoji alle vier de zenders gratis krijgt.

ProviderKanaal ESPN 1Kijken
CANAL+29 🎁➡️ Kijk direct
Online401 🎁➡️ Kijk direct
Youfone21 📺➡️ Kijk direct
Ziggo18 📺▶️ Kijk direct
KPN14 📺▶️ Kijk direct
Odido150 📺▶️ Kijk direct
Caiway318▶️ Kijk direct
DELTA421▶️ Kijk direct
Solcon14 📺▶️ Kijk direct

Online live en terugkijken is mogelijk door televisie-uitzending

Veel mensen zijn benieuwd of het ook mogelijk is om via streamingdiensten online naar de KNVB Beker finale tussen Feyenoord en N.E.C. te kijken. In het onderstaande overzicht zie je dat streamingdiensten als Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay en Videoland deze uitzending niet in hun aanbod opgenomen hebben. Wel kun je als abonnee van Canal+ Series zoals hierboven uitgelegd live naar meer dan 60 tv-zenders kijken, waaronder ESPN 1. Ook zijn de uitzendingen tot 7 dagen terug te kijken, waardoor je de hele wedstrijd nog steeds kunt zien als je de live uitzending zondagavond gemist hebt.

Canal Digitaal➡️ Ga direct naar de KNVB Beker finale op ESPN 1 via CANAL+. Hier kun je uitzendingen van ESPN tot een week terugkijken. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔️ Disney+De KNVB Beker finale tussen Feyenoord vs. N.E.C. is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je de finale niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze finale is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ NLZIETKijkers van NLZIET kunnen 38+ tv-zenders ontvangen via online tv-kijken en daarnaast is ook uitzending gemist beschikbaar, maar ESPN maakt op het moment van schrijven geen onderdeel uit van het zenderpakket.
⛔️ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar voetbalwedstrijden zij er niet te zien.
⛔️ Prime VideoDeze finale is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je voetbal niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is onder andere voetbal uit de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga te zien, maar geen Nederlands voetbal uit de KNVB Beker.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de uitzending nu niet te vinden.

Samenvatting later online te zien

Verder is het goed om te weten dat er veelal na wedstrijden samenvattingen online gezet worden op YouTube door drie verschillende kanalen: zowel de thuisspelende ploeg als het uitspelende team en natuurlijk de uitzendgerechtigde partij ESPN. Dit zijn echter enkel de highlights van de uitzending en het is niet live te zien. Dat kan enkel via ESPN 1. Alvast heel veel kijkplezier gewenst!


Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.