Waar kun je de film ‘Knor’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Knor (2022) online kijken kunnen. Deze gloednieuwe animatiefilm heeft in het jaar dat hij online verscheen zelfs het Gouden Kalf voor Beste Film gewonnen. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Knor’ (2022) online kijken?

De distributie van de film Knor wordt in Nederland geregeld door Gusto Entertainment. Nadat de film in de bioscoop is verschenen (13 juli bij deze titel), kiest een distributeur er meestal voor om de uitzendrechten eerst aan een TVOD-dienst te verkopen (vanaf 19 oktober in dit geval) alvorens hij op een SVOD-dienst verschijnt. Momenteel is nog niet bekend wanneer dit zal gebeuren en op welke streamingdienst, maar meestal zit er een gat van enkele weken tot maanden tussen bioscooppremière en streamingrelease.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Knor bij Amazon Prime Video. De film is sinds donderdag 5 januari te streamen met een abonnement op deze streamingdienst.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Knor bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst kun je de film sinds 19 oktober kijken. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Knor niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Knor nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Knor’ (2022)

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens…

Streaming informatie over de film

TitelKnor
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 12 minuten
TaalNederlands
CategorieAnimatie, Familie
IMDb7,7 uit 131 stemmen
RegisseurMascha Halberstad
CastHiba Ghafry, Kees Prins, Matsen Montsma, Jelka van Houten, Henry van Loon, Loes Luca, Johnny Kraaijkamp, Alex Klaasen, Remko Vrijdag

Synopsis: Gusto Entertainment