Déze nieuwe Nederlands-Vlaamse Netflix-serie mag je volgens kijkers niet missen: “Zo goed”

Gisteren is er op Netflix een gloednieuwe serie van eigen bodem verschenen. Knokke Off draait om een vriendengroep die de zomer aan de Belgische kust doorbrengt. Veel mensen hebben de tien afleveringen al gebinged en zijn erg over de serie te spreken. Uit de reacties van kijkers blijkt dan ook dat dit echt een aanrader is.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Hier gaat ‘Knokke Off’ over

VRT en Netflix hebben de handen ineengeslagen om op woensdag 19 juli de serie Knokke Off in première te laten gaan. De Nederlandse Daan vertrekt met zijn moeder Melissa naar de Belgische kustplaats Knokke. Daar ontmoet hij de rijke Alex en Louise, die onder de druk van hun ouders vandaan proberen te komen door zich te storten op extravagante feesten, drank en drugs. Terwijl er een onwaarschijnlijke vriendschap ontstaat, komt Melissa iets heftigs uit het verleden van de Belgische twintigers op het spoor.

De hoofdrollen worden vertolkt door de Vlaamse Pommelien Thijs (De Familie Claus) en Willem De Schryver en de Nederlandse Anna Drijver (Undercover) en Eliyha Altena (Sonny Boy). Op IMDb krijgt de serie tot nu toe een 7,8 uit bijna 300 stemmen. De reacties zijn dan ook behoorlijk positief.

Kijkers reageren lovend op ‘Knokke Off’

Ook op social media regent het lovende reacties. Zo noemt een van de kijkers dit “het beste wat ik in lange tijd gekeken heb” en zegt een ander onder de indruk te zijn. Bekijk hieronder een greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je de serie nog niet gezien en ben je toch benieuwd? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bekijk hem direct op Netflix.

Officiële trailer | Knokke off
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.