Gloednieuwe thriller ‘Knock on the Cabin’ is begin april al online te zien

M. Night Shyamalan is sinds het succes van The Sixth Sense een gevestigde naam in de filmwereld en wordt ook wel de koning van de plottwists genoemd. Hij bracht ons films als Unbreakable, The Visit en Split en in 2023 was het tijd voor zijn nieuwste: Knock on the Cabin. Vier gewapende vreemdelingen verstoren de vakantie van een jong gezin omdat ze het einde van de wereld willen voorkomen. De thriller was pas nog op het witte doek te bewonderen en komt razendsnel al naar je eigen thuisbioscoop; op woensdag 5 april om precies te zijn. Dan kun je op Pathé Thuis terecht om de film te streamen.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Het einde van de wereld is nabij in ‘Knock at the Cabin’

Als een horrorfilm begint in een afgelegen huisje, weet je al dat het niet gezellig gaat eindigen. Andrew en Eric zijn met hun dochter Wen op vakantie als ze bezoek krijgen van vier vreemdelingen. Zij zijn gestuurd omdat het gezin uitverkoren is om het einde van de wereld te voorkomen… maar daarvoor zullen ze wel een heel groot offer moeten brengen.

Knock at the Cabin is gebaseerd op de roman The Cabin at the End of the World van Paul Tremblay en verfilmd door M. Night Shyamalan. Er zijn een aantal grote acteurs te zien in de hoofdrollen, waaronder Dave Bautista (Guardians of the Galaxy), Jonathan Groff (Hamilton) en Ben Aldridge (Pennyworth). De film zorgt ook voor de comeback van Rupert Grint op het witte doek, die we natuurlijk allemaal kennen als Ron Weasley uit de Harry Potter-reeks. Hieronder bekijk je de topacteurs alvast in de trailer.

Knock at the Cabin - Official Trailer

‘Knock at the Cabin’ komt op 5 april naar Pathé Thuis

Op woensdag 5 april komt Knock at the Cabin naar TVOD-streamingdienst Pathé Thuis. Zij voegen de film op die datum toe, waardoor je hem kunt kopen en na een aantal weken voor een lagere prijs kunt huren. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen, die het einde van de wereld aankondigen en eisen dat de familie een ondenkbare keuze maakt om dit te voorkomen. Met beperkte toegang tot de buitenwereld, moet het gezin beslissen waarin ze geloven voordat alles verloren is.

TitelKnock at the Cabin
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurM. Night Shyamalan
CastDave Bautista, Jonathan Groff, Rupert Grint

Synopsis: Universal Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.