Waar kun je de film ‘Knock at the Cabin’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Knock at the Cabin (2023) online kijken kunnen. Deze thriller van bekende regisseur M. Night Shyamalan volgt een gezin dat gegijzeld wordt door vier gewapende vreemdelingen, die bang zijn voor het einde van de wereld. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Knock at the Cabin’ (2023) online kijken?

Knock at the Cabin draaide in februari 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem momenteel online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Knock at the Cabin bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 5 april 2023 toe aan haar aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Knock at the Cabin is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 SkyShowtimeKnock At The Cabin komt op 19 augustus 2023 naar SkyShowtime. De film is namelijk gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt, het moederbedrijf van SkyShowtime. Binnenkort bekijk je hem dus zonder aanvullende kosten.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Knock at the Cabin nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Knock at the Cabin’ (2023)

Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen, die het einde van de wereld aankondigen en eisen dat de familie een ondenkbare keuze maakt om dit te voorkomen. Met beperkte toegang tot de buitenwereld, moet het gezin beslissen waarin ze geloven voordat alles verloren is.

Streaming informatie over de film

TitelKnock at the Cabin
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurM. Night Shyamalan
CastDave Bautista, Jonathan Groff, Rupert Grint

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.