Waar kun je de film ‘Knives Out’ (2019) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Knives Out’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2019 met een IMDb-score van 7.9 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Knives Out’ uit 2019 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Knives Out is een titel uit het jaar 2019 in het genre ‘Mystery’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7.9, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

Prime Video➡️ Ga meteen naar Knives Out bij Amazon Prime Video. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
Viaplay➡️ Ga meteen naar Knives Out bij Viaplay. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je er gratis een abonnement op F1 TV Pro bij.
Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Knives Out bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
✔️ NetflixOp het moment van schrijven is de film ‘Knives Out’ in het aanbod van Netflix in Nederland opgenomen.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
✔️ HBO MaxMomenteel stream je Knives Out in het aanbod van HBO Max in Nederland.
✔️ VideolandMomenteel heb je als abonnee in het aanbod van Videoland ook toegang tot Knives Out.

Gratis online kijken naar Knives Out

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Knives Out bij onze laatste check wel op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, wel op HBO Max, wel op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

De dood van misdaadschrijver Harlan Thrombey is een mysterie, maar gerenommeerd privédetective Benoit Blanc weet één ding zeker: iedereen in Thrombey’s familie is verdacht.

TitelKnives Out
Jaar2019
SoortFilm
CategorieMystery
IMDb-cijferGemiddeld 7.9 uit 10

Synopsis: HBO Max