Komt er een seizoen 5 van de serie ‘Klem’?

Klem is terug op de buis. In 2024 werden we, na de komst van een speelfilm in 2023, ook nog eens verrast met een vierde seizoen van de populaire serie. Maar blijft het hierbij of komen er nog meer episodes? Oftewel: komt er een Klem seizoen 5? En wanneer dan? In dit artikel geven wij het verlossende antwoord en delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Alles over ‘Klem’ seizoen 5

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over Klem seizoen 5, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Klem seizoen 5?
📅 Wanneer komt seizoen 5?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Klem’ seizoen 5?

Het eerste seizoen van Klem verscheen in 2017. Er volgden nog twee seizoenen en toen leek het verhaal klaar, maar in 2023 werden we plotseling verrast met een heuse speelfilm. Marius en Kitty zijn hierin naar Italië verhuisd, waar ze het aan de stok krijgen met een Italiaanse topcrimineel. Gelukkig komt Hugo ook net langs en wil hij ze wel uit de brand helpen.

De film verschijnt in een uitgebreidere versie als seizoen 4 van de serie op tv. Maar of er daarna ook nog een vijfde seizoen volgt, blijft de vraag. In principe zou het verhaal na drie seizoenen al klaar zijn en dus lijkt de komst van nóg een seizoen niet op de planning te staan. Toch kunnen we de serie nog niet helemaal afschrijven. Zodra de BNNVARA meer informatie met ons deelt, werken we deze pagina bij.

Wanneer komt seizoen 5 van ‘Klem’ op tv?

Op dit moment is dus nog niet zeker óf er vijfde seizoen komt en daarom kunnen we ook de releasedatum nog niet met je delen. Zodra we meer informatie krijgen, hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen.

Waar gaat het verhaal van ‘Klem’ over?

In de serie Klem raken een topcrimineel en belastingambtenaar steeds meer verbonden dankzij hun dochters die onafscheidelijk zijn.

TitelKlem
Jaar2017-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDrama
CastBarry Atsma, Jacob Derwig, Georgina Verbaan

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.