‘Klem’ is terug! Het vierde seizoen van de serie gaat vanavond van start

Fans van de Nederlandse serie Klem werden vorig jaar verrast met een heuse speelfilm. Nu kunnen we nóg een keer terugkeren naar de wereld van Hugo, Marius en Kitty in het vierde seizoen van de serie. In drie afleveringen wordt het verhaal van de film uitgebreid.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Seizoen 4 is een uitgebreide versie van ‘Klem’-film

In 2017 werden we verblijd met het eerste seizoen van Klem. De serie volgt het verhaal van belastingambtenaar Hugo, die door een vriendinnetje van zijn dochter bevriend raakt met topcrimineel Marius. Na drie seizoenen leek het verhaal klaar, maar toen was daar in 2023 opeens een heuse speelfilm.

Nu komt er een uitgebreidere versie van Klem: De Film op tv, omgedoopt tot het vierde seizoen van de serie. Hierin zijn Marius (Jacob Derwig) en Kitty (Georgina Verbaan) naar Italië verhuisd, waar ze een wijngaard hebben gekocht. Op weg naar hun vakantiebestemming zet Hugo (Barry Atsma) samen met Sophie zijn dochter Suus af bij haar vriendin Chrissie. Maar al snel blijkt de verkoop van de wijngaard niet helemaal goed te zijn gegaan en escaleert alles toch weer. Een nieuwe strijd op leven en dood ontstaat.

Nieuw seizoen bestaat uit drie afleveringen

De eerste nieuwe aflevering van Klem komt vanavond, op vrijdag 12 januari, op tv. Om 21:30 uur kun je zappen naar NPO 1, waar het seizoen van start gaat. Ook de komende twee weken kun je nog een aflevering verwachten.

Met deze drie afleveringen zal de serie naar alle waarschijnlijkheid voorgoed tot een einde komen. Al zou een plotselinge toegift, zoals we die in de vorm van dit vierde seizoen kregen, ook nog kunnen. Uiteraard houden we altijd de laatste nieuwtjes in de gaten en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de status verandert.

Uitzendschema seizoen 1

Iedere vrijdagavond is het tijd voor een nieuwe aflevering, die dus om 21:30 uur op NPO 1 vertoond zal worden. Al met al levert dit het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Vrijdag12 januari 202421:30 uur
2Vrijdag19 januari 202421:30 uur
3Vrijdag26 januari 202421:30 uur
Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.