‘Klem’-film is volgens fans van de serie weer een echte aanrader: “Zó genoten”

Fans van de serie Klem werden begin dit jaar verblijd met een gelijknamige film. Georgina Verbaan, Barry Atsma en Jacob Derwig pakten hun welbekende rollen op en werkten zich als Kitty, Hugo en Marius uiteraard weer enorm in de nesten. Als jij de serie ooit verslonden hebt mag je deze film zeker niet missen, zo blijkt uit de reacties van kijkers. En goed nieuws: vanaf vandaag bekijk hem ook vanuit huis bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘Klem’ kreeg dit jaar een eigen film

Een echte hit was het, de serie Klem die tussen 2017 en 2020 uitgezonden werd door de BNNVARA. We volgden hierin het leven van de burgerlijke belastingambtenaar Hugo, die door de vriendschap van hun dochters in contact kwam met de beruchte crimineel Marius. Met alle gevolgen van dien.

Ook in de gelijknamige film, die in februari 2023 op het witte doek verscheen, zijn het de dochters van Hugo en Marius die de katalysatoren zijn van een nieuw avontuur. Hugo en Kitty hebben het criminele leven achter zich gelaten en zijn opnieuw begonnen in Italië. Daar hebben ze een wijngaard gekocht, al is de dochter van de vorige eigenaar het daar niet mee eens. En in het land van de georganiseerde misdaad weet je wat er dan gebeurt. Een strijd op leven en dood staat op het punt te beginnen. Laat Hugo nou nét op dat moment bij het tweetal aankloppen om zijn dochter voor een logeerpartijtje af te leveren. De film werd inmiddels meer dan 100.000 keer bekeken en erg positief ontvangen.

Reacties van kijkers zijn positief: “Aanrader”

Kijkers van deze Nederlandse film zijn dus behoorlijk positief, al zijn er ook een aantal van hen die laten weten dat ze de serie beter vonden. Hieronder vind je een greep uit de reacties op social media.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze Nederlandse film nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de filmpagina van Klem op Pathé Thuis.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.