‘Klem’-film met Georgina Verbaan en Jacob Derwig is nu al te streamen

Zat jij tussen 2017 en 2020 wekelijks voor de buis om de serie Klem te kijken? Dan weet je misschien ook wel dat je favoriete personages begin dit jaar terug waren in hun eerste gelijknamige film. Marius, Kitty en Hugo raakten zoals altijd weer verzeild in een gevaarlijk avontuur en dit kun je vanaf vandaag zien op Pathé Thuis. De streamingdienst voegde de film vanochtend, op woensdag 3 mei, toe.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Nieuwe problemen in ‘Klem’-film

Van de serie weten we al dat Marius en Kitty het onhandige talent hebben om zichzelf altijd in de nesten te werken en ook in de gloednieuwe Klem-film ontkomen ze daar niet aan. Inmiddels hebben de twee een wijngaard in Toscane gekocht en hun leven gebeterd, waardoor Hugo het aandurft om samen met zijn vriendin en zijn dochter een bezoekje te brengen aan de familie. De koop van de wijngaard blijkt echter niet helemaal gegaan te zijn zoals het hoort en in het land van de georganiseerde misdaad betekent dit dat het drietal al gauw terechtkomt in een strijd op leven en dood.

Klem zou Klem niet zijn als Georgina Verbaan, Barry Atsma en Jacob Derwig niet zouden verschijnen als Kitty, Hugo en Marius. Zij worden bijgestaan door andere oude bekenden als Ellen Parren (Hugo’s vriendin Sophie) en Yenthe Bos (dochter Suus). De regie werd gedaan door Frank Ketelaar, die eerder meewerkte aan series als Overspel en Red Light. Ook het script van de Klem-serie werd ooit door hem geschreven.

‘Klem’ is nu al te zien bij Pathé Thuis

Op woensdag 3 mei voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de Nederlandse misdaadfilm toe aan het aanbod. Vanaf nu kun je hem dus kopen (voor €9,99) of huren (vanaf €4,99). Een abonnement is in beide gevallen niet nodig voor het kijken van Klem en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Marius en Kitty wonen alweer enige tijd in Italië, waar ze de hand hebben weten te leggen op een wijngaard in Toscane. Marius heeft zijn leven gebeterd, dus vertrekt Hugo vol goede moed om samen met Sophie zijn dochter Suus voor een langverwachte reünie bij hartsvriendin Chrissie af te zetten. Maar er blijkt een luchtje te kleven aan de aankoop van de wijngaard. Hugo is nog niet aangekomen of alles escaleert; voor hij het weet vliegt zijn auto in brand en begint er een strijd op leven en dood. Opnieuw wordt Hugo door Kitty en Marius meegesleurd in een criminele draaikolk, maar ditmaal in een land waar de georganiseerde misdaad geen Nederlandse indringers wenst en niet terugschrikt voor moord en ontvoering.

TitelKlem
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 50 minuten
TaalNederlands
CategorieDrama, Thriller
RegisseurFrank Ketelaar
CastGeorgina Verbaan, Barry Atsma, Jacob Derwig

Synopsis: September Film Distribution

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.