Waar kan ik de serie Klem online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de serie Klem. Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan schitteren in deze Nederlandse toptitel. De serie behaalde tot dusver een 7.7 uit 10 op IMDb en serieliefhebbers streamen de serie graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Klem online kijken?

NLZIET: Deze titel is momenteel op NLZIET te zien en zelfs vooruit te kijken. Ga direct naar NLZIET en kijk een maand gratis.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die het eerste bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

Verhaal van Klem (2017)

Een man die voor de belastingdienst werkt, wordt uiteindelijk bevriend met een gevaarlijke crimineel nadat hun dochters beste vrienden zijn geworden en hij per ongeluk zijn leven redt.

Als je Klem leuk vindt, wil je deze series waarschijnlijk ook kijken

The Right Stuff (1 seizoen)

This Is Us (4 seizoenen)

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2017
Soort: Serie
Categorie: Drama
IMDb: 7.7 uit 738 stemmen
Duur: 3 seizoenen
Cast: Barry Atsma, Jacob Derwig, Georgina Verbaan
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Bestel: Bekijk deze serie direct op Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.