Waar kun je de film ‘Klem’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Klem (2023) online kijken kunnen. Deze gaat verder waar we na het derde seizoen van de populaire serie Klem geëindigd zijn en volgt wederom het leven van Marius, Kitty en Hugo. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Klem’ (2023) online kijken?

De Nederlandse film Klem verscheen op 2 februari 2023 in de bioscoop. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem momenteel online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Klem bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film in mei 2023 toe aan zijn aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔀 NLZIETOp dit moment is de Klem-film niet te zien op NLZIET, maar kun je hier wel terecht voor de drie seizoenen van de serie. 👉 Bekijk alle seizoenen van de serie Klem bij NLZIET.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Klem is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Klem nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal van ‘Klem’ (2023)

Marius en Kitty wonen alweer enige tijd in Italië, waar ze de hand hebben weten te leggen op een wijngaard in Toscane. Marius heeft zijn leven gebeterd, dus vertrekt Hugo vol goede moed om samen met Sophie zijn dochter Suus voor een langverwachte reünie bij hartsvriendin Chrissie af te zetten. Maar er blijkt een luchtje te kleven aan de aankoop van de wijngaard. Hugo is nog niet aangekomen of alles escaleert; voor hij het weet vliegt zijn auto in brand en begint er een strijd op leven en dood. Opnieuw wordt Hugo door Kitty en Marius meegesleurd in een criminele draaikolk, maar ditmaal in een land waar de georganiseerde misdaad geen Nederlandse indringers wenst en niet terugschrikt voor moord en ontvoering.

Streaming informatie en trailer van de film

TitelKlem
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 50 minuten
TaalNederlands
CategorieDrama, Thriller
RegisseurFrank Ketelaar
CastGeorgina Verbaan, Barry Atsma, Jacob Derwig

Synopsis: September Film Distribution

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.