Kingo uit Marvel-film ‘Eternals’ werd erin geluisd door regisseur

Heb jij ook zo genoten van het optreden van de dolkomische acteur Kumail Nanjiani in de nieuwe Marvel-film Eternals op Disney+? Dan hebben we een leuke ‘fun fact’ voor je, want de acteur die de rol van Kingo vervulde werd erin geluisd om de Bollywoodscène op te nemen door de regisseur Chloé Zhao.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Kumail Nanjiani (Kingo) uit Marvel’s superheldenfilm ‘Eternals’ werd erin geluisd door regisseur Chloé Zhao

Kumail Nanjiani heeft een indrukwekkende en vooral hilarische filmografie opgebouwd door de jaren heen. Zo heeft hij al meer dan 87 rollen vervuld in verschillende films en series, waaronder de rol van Kumail in The Big Sick (2017). Daarnaast speelde hij Simon in Life as We Know It en Stu in Stuber (2019). Maar zijn rol als Kingo in de nieuwe superheldenfilm Eternals van Marvel Studios was absoluut een enorme toevoeging aan zijn indrukwekkende CV.

Zo goed als hij is in acteren, zo slecht schijnt hij te zijn in dansen. Althans, dat is zijn eigen mening. Hij vond zelfs dat hij zo slecht kon dansen dat hij weigerde om de dansscène in Bollywood te doen voor Eternals. De regisseur, Chloé Zhao, stemde hiermee in en vertelde hem dat het musicalstukje zou worden vervangen door een gevechtsscène. Toen Nanjiani op de set verscheen, bleek echter dat Zhao had gelogen. De acteur vond zichzelf middenin een Bollywood musical terug en moest toen toch maar gewoon gaan dansen.

Kumail Nanjiani vertelde hierover in The Tonight Show met Jimmy Fallon

Vlak voor de bioscooplancering vertelde de acteur dit verhaal aan Jimmy Fallon in The Tonight Show. Dat fragment kun je hieronder bekijken. Het hele stuk is erg leuk om te zien, maar vanaf minuut 3:30 hoor je het verhaal over de opnames van de Bollywoodscène.

Meer verhalen achter de schermen

Dit verhaal verscheen eerder al op onze TikTok-pagina. Daar houden we je op de hoogte van het laatste film- en serienieuws, maar vertellen we ook leuke feitjes over de meest bijzondere gebeurtenissen achter de schermen. Zo vertelden we gisteren nog over acteur Murat Seven uit Undercover die helemaal geen Nederlands blijkt te spreken.

@streamwijzer Niet normaal knap 🤯 — Serie: Undercover | Beeld: Netflix — #undercover #netflix #netflixnl #muratseven #voorjou ♬ Big Fact – DJ BAI