Kingdom seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

De Koreaanse serie Kingdom op Netflix Nederland is razend populair! Na twee seizoenen met overwegend erg positieve reacties en hoge geschatte kijkcijfers lijkt de komst van een derde deel van de serie dan ook niet onwaarschijnlijk. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Kingdom S3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Kingdom over?

In het middeleeuwse Korea heeft de koning zijn bastaardzoon Chang als prins en erfgenaam benoemd. Maar hij trouwt later met een jonge koningin van de Cho-clan, en wanneer de koningin zwanger wordt, beseft prins Chang dat zijn nieuwe halfbroer als de nieuwe koning zal primeren. Een pokkenplaag teistert het koninkrijk en de koning wordt ziek.

Op IMDb wordt de serie Kingdom beoordeeld met een 8.3 uit 10.

Wanneer komt Kingdom seizoen 3 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Kingdom seizoen 3 op Netflix Nederland?

Helaas is het nog niet officieel bekendgemaakt dat er een derde seizoen van de serie Kingdom op Netflix Nederland zal volgen. Als die er komt, kunnen we waarschijnlijk een release datum in het begin van 2021 verwachten. Gezien de Coronavirus uitbraak zou dit mogelijk later kunnen worden, maar dit is nog niet bekend. Zodra we meer weten, wordt het nieuws op deze pagina bekendgemaakt.

In de tussentijd zijn vergelijkbare series als Kingdom hier te vinden.

Komt er een Kingdom seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er ofwel een derde, ofwel een vierde seizoen van de Koreaanse serie zal volgen. Als we meer te weten komen over Kingdom seizoen 4 op Netflix, wordt het nieuws op Streamwijzer bekengemaakt.

Welke teaser of trailer is er van Kingdom seizoen 3?

Helaas is er nog geen teaser of trailer beschikbaar van Kingdom seizoen 3 vanwege het uitblijven van de bevestiging van een volgend seizoen. Wel kun je vast opwarmen met de beelden van deel 2.