‘Kingdom of the Planet of the Apes’ is nu al verschenen op Pathé Thuis

Dit jaar was het tijd voor een splinternieuw deel van de Planet of the Apes-franchise: Kingdom of the Planet of the Apes. In deze film staat er een nieuwe tirannieke apenleider op die zijn imperium uitbouwt en een bedreiging blijkt. Benieuwd? Vanaf vandaag kijk je hem op Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit is het verhaal van ‘Kingdom of the Planet of the Apes’

Het verhaal van Kingdom of the Planet of the Apes speelt zich af in de toekomst, ongeveer 300 jaar na War for the Planet of the Apes uit 2017. Caesar is er niet meer en ook andere bekende personages zijn verdwenen. Dat betekent dat er een nieuwe apenleider moet opstaan en dat blijkt de tirannieke Proximus te zijn. Hoewel de mensen op dit moment in harmonie samenleven met de apen, komt dat door zijn leiding op losse schroeven te staan.

3 redenen om deze film te kijken:
1️⃣ De film vertelt niet alleen een spannend verhaal, maar duikt ook in meer diepgaande thema’s als macht, oorlog en discriminatie.
2️⃣ Cinematografisch is Kingdom of the Planet of the Apes een echt hoogstandje, met een apenwereld waarin je je ogen uitkijkt.
3️⃣ Kijkers waren erg enthousiast over de film, die op IMDb bijvoorbeeld een dikke 7,2 krijgt en op Rotten Tomatoes 80% van de kijkers en critici weet te overtuigen.

‘Kingdom of the Planet of the Apes’ stream je nu op Pathé Thuis

Kingdom of the Planet of the Apes is nu bij TVOD-streamingdienst Pathé Thuis te koop. Binnenkort kun je hem ook voor een lagere prijs huren (vanaf 21 augustus). Als je de film koopt, blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Kingdom of the Planet of the Apes en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting. Ook de andere films van de franchise kun je hier bekijken.

Meer informatie over de film

Kingdom of the Planet of the Apes speelt zich af in de toekomst, enkele generaties na het bewind van Caesar. In deze tijd zijn de apen de dominante soort en leven in harmonie samen, maar leiden de mensen een ondergedoken leven. Terwijl een nieuwe, tyrannieke apenleider zijn imperium opbouwt, maakt een jonge aap een aangrijpende reis die er voor zorgt dat hij alles wat hij heeft geleerd over het verleden in twijfel trekt. De keuzes die hij maakt zal de toekomst voor zowel apen als mensen bepalen.

TitelKingdom of the Planet of the Apes
Jaar2024
SoortFilm
Duur2 uur en 25 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurWes Ball
CastOwen Teague (Stem), Freya Allan, Kevin Durand (Stem), Peter Macon (Stem), William H. Macy (Stem)

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.