Waar kun je de film ‘Kingdom of the Planet of the Apes’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Kingdom of the Planet of the Apes (2024) online kijken kunnen. In deze film bouwt een nieuwe, tirannieke apenleider zijn imperium op. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Kingdom of the Planet of the Apes’ (2024) online kijken?

Kingdom of the Planet of the Apes is sinds 8 mei 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Disney+➡️ Ga meteen naar Disney+. Kingdom of the Planet of the Apes werd gedistribueerd door The Walt Disney Company en dus verwachten we hem hier in de toekomst. De exacte online releasedatum is nog niet bekend. Wel kijk je bij deze streamingdienst naar de andere Planet of the Apes-films.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek meteen naar Kingdom of the Planet of the Apes bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt nieuwe films meestal vrij snel toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Kingdom of the Planet of the Apes’ (2024)

Kingdom of the Planet of the Apes speelt zich af in de toekomst, enkele generaties na het bewind van Caesar. In deze tijd zijn de apen de dominante soort en leven in harmonie samen, maar leiden de mensen een ondergedoken leven. Terwijl een nieuwe, tyrannieke apenleider zijn imperium opbouwt, maakt een jonge aap een aangrijpende reis die er voor zorgt dat hij alles wat hij heeft geleerd over het verleden in twijfel trekt. De keuzes die hij maakt zal de toekomst voor zowel apen als mensen bepalen.

Streaming informatie over de film

TitelKingdom of the Planet of the Apes
Jaar2024
SoortFilm
Duur2 uur en 25 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurWes Ball
CastOwen Teague (Stem), Freya Allan, Kevin Durand (Stem), Peter Macon (Stem), William H. Macy (Stem)

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.