Waar kun je de film ‘King Richard’ (2021) met Will Smith online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film King Richard (2021) online kijken kunnen. Voor deze film won Will Smith de Oscar voor Best Performance by an Actor in a Leading Role tijdens de 94e Academy Awards in 2022. Hij vertolkt de rol van Richard Williams, vader van de legendarische tennissers Venus en Serena. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, HBO Max, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Waar kun je de film ‘King Richard’ (2021) online kijken?

✅ HBO Max➡️ Ga meteen naar King Richard nu op HBO Max in Nederland. Hier is de film gratis te zien voor abonnees.
▶️ Pathé ThuisBekijk nu King Richard bij Pathé Thuis. Hier kun je hem huren of kopen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Staat of komt ‘King Richard’ op Netflix?

Op het moment van schrijven kun je op Netflix niet kijken naar King Richard uit 2021 met Will Smith. Je kunt nooit met zekerheid zeggen of deze film naar Netflix gaat komen, maar door de lancering van HBO Max in Nederland lijkt het niet waarschijnlijk. De streamingdienst van WarnerMedia wil namelijk graag abonnees naar zich toetrekken door de uitzendrechten exclusief bij haar eigen video on demand-platform te houden.

Staat of komt ‘King Richard’ op Pathé Thuis?

Veel mensen denken dat Pathé precies dezelfde uitzendrechten op hetzelfde moment heeft als Pathé Thuis, waardoor bioscoopfilms gelijktijdig in de bioscoopzaal en op de streamingdienst zouden komen. Dit is echter niet het geval. Pathé Thuis heeft een eigen video on demand-platform en andere afspraken met filmstudio’s. Daardoor kan Pathé niet zomaar de film via het platform verkopen/verhuren.

Wel worden de films van Warner Bros. doorgaans op dezelfde dag gelanceerd bij Pathé Thuis als bij de eigen videodienst HBO Max. Hierdoor is het inmiddels ook gewoon mogelijk om deze film bij Pathé Thuis te kopen of huren. Hij is bijvoorbeeld in de collectie van 35 Oscar films terug te vinden.

Staat of komt ‘King Richard’ op HBO Max?

WarnerMedia plaatst nieuwe films ongeveer 45 dagen na de bioscooprelease op de streamingdienst HBO Max. Dat zou, wegens de bioscooplancering van 3 februari, duiden op een release rond 20 maart 2022. Inmiddels is de film dan ook inderdaad te zien op de streamingdienst, zoals hieronder op de website te zien is.

Ga direct naar de officiële website van HBO Max in Nederland 🤩

Verhaal en trailer van ‘King Richard’ (2021)

Deze splinternieuwe film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Richard Williams. Hij is een onverschrokken vader die een belangrijke rol speelde bij het opvoeden van twee van de meest buitengewoon begaafde atleten aller tijden. Gedreven door een duidelijke visie op hun toekomst en met behulp van onconventionele methoden heeft Richard een plan dat Venus en Serena Williams van de straten van Compton, Californië naar het wereldtoneel zal brengen.

De diep ontroerende film toont de kracht van familie, doorzettingsvermogen en onwankelbaar geloof als middel om het onmogelijke te bereiken en de wereld te beïnvloeden. Tweevoudig Oscar-genomineerde Will Smith schittert in de rol van Richard.

Streaming informatie over de film

TitelKing Richard
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
CategorieBiografie, Drama, Sport
RegisseurZach Baylin
CastWill Smith, Aunjanue Ellis, Jon Bernthal